Remco Visser
Remco Visser Nieuws 19 jul 2016 / 08:19 uur

Pokémonborden Vierdaagse allemaal gestolen

De veertig Pokémonborden die de organisatoren van de Vierdaagse hebben neergezet, zijn verdwenen. De borden waren neergezet om overlast van Pokémonjagers te voorkomen, zegt een woordvoerster van de organisatie naar aanleiding van een bericht van Omroep Gelderland. ,,We pakken het maar luchtig op in deze tijd van de Pokémonrage.”

Borden

Op belangrijke plaatsen in de stad waren de borden neergezet waarop twee mensen achter Pokémon aanlopen. Doel was om ongelukken te voorkomen met rondlopende Pokémonjagers en zo looproutes voor bezoekers goed bereikbaar te houden.

De organisatie heeft een nabestelling gedaan van dertig borden.

Inmiddels is er ook een Facebookpagina ‘Pokémon vangen bij de Vierdaagsefeesten‘ in het leven geroepen. Ruim duizend mensen hebben aangegeven naar Nijmegen te komen om zoveel mogelijk virtuele figuurtjes op te sporen en te vangen.

Naast een stroom Pokémon-jagers rekent de organisatie komende week op zo’n anderhalf miljoen bezoekers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Pokémonborden Vierdaagse allemaal gestolen
Sluiten