Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 22 jul 2022
Leestijd: 4 minuten

B&B Vol Liefde-kijkers gieren om theatrale afscheid Desiree: ‘Mis haar nu al’

De zoektocht naar liefde in de buitenlandse B&B’s is nog in volle gang. Maar gisteravond zorgde voornamelijk het liefdesdebacle bij Hans in Italië voor bijzondere televisie. De uitbundige Desiree, die in haar kleurrijke pakjes de Italiaanse B&B nogal op stelten zette, moest naar huis. En haar vertrek ging met evenveel bombarie en expressie als haar verblijf. En ja, dat doet het goed bij de B&B Vol Liefde-kijkers.

Op Hans en Desiree komen we later nog terug, maar we beginnen even bij de andere kandidaten. Bij Natasja en Dirk wil het namelijk in Frankrijk niet echt vlotten. De B&B-eigenaresse lijkt niet warm te worden van de afwachtende en introverte houding van Dirk en hij kan rekenen op hier en daar een sneer. Wanneer Dirk een vraag probeert te stellen aan Natasja, lijkt het net altijd de verkeerde te zijn. En als daar uiteindelijk de praatgrage Jos arriveert, lijken Dirk zijn kansen verkeken.

B&B-eigenaresse Astrid worstelt met zichzelf

Bij B&B-eigenaar Richard in Portugal draait het voornamelijk om ‘zijn’ Simone. Het koppel sliep een nachtje samen en maken dezelfde indruk als twee gretige pubers. Het lijkt erop dat daar niet zomaar iemand tussenkomt. Ook van verpleegkundige Gerry is de energieke Richard niet echt gecharmeerd, wat hij ook vrij snel hardop tegen haar uitspreekt.

De Oostenrijkse B&B-houdster Astrid is inmiddels omgedoopt tot veelbesproken kandidate. Ze stuurde eerder haar date Alex zonder pardon de laan uit en nu probeert Harm-Jan indruk op haar te maken, die het tot nu toe verder schopt dan zijn voorganger. Al houdt de B&B-eigenaresse de rem er nog steeds op en zit haar „deur” nog steeds „potdicht”. Overigens is die rem niet te zien als ze op de tennisbaan bloedfanatiek de ballen over het net slaat. Uiteindelijk houdt ze het niet droog als ze vertelt over haar scheiding. En kijkers vragen zich voornamelijk af of Astrid het überhaupt wel ziet zitten om een man te vinden.

Hans is Desiree helemaal zat in B&B Vol liefde

Tot slot loopt het bij Hans in het Italiaanse Pistoia niet van een leien dakje. Want familiekwesties met zijn ex-vrouw Libera, de perikelen rondom Desiree en de twijfels van Hariye zorgen ervoor dat er niet veel ‘amore’ in de lucht hangt daar in Italië.

Desiree, de wervelwind waar we al eerder over schreven, maakte heel wat tongen los met haar komst in de Italiaanse B&B. Ze zette een Italiaanse markt op stelten en maakte bombarie om een pot augurken. Hoewel Desiree zich in de aflevering van gisteren van geen kwaad bewust lijkt, is Hans haar helemaal zat. Zo zat, dat ze wat hem betreft zo snel mogelijk mag vertrekken. Desiree die in haar felgekleurde gematchte pakjes door de B&B dartelde, snapt er niks van. „We kunnen geweldig praten, we raken niet uitgepraat. We kunnen geweldig met elkaar eigenlijk. Ik snap het niet helemaal.” Maar haar vertrekt staat vast, wat Hans betreft.

Kijkers gieren om theatrale afscheid van Desiree

Maar wat de B&B- eigenaar wellicht niet zag aankomen is dat ook Hariye haar koffers pakt. Ze beslist om het Italiaanse liefdesavontuur te beëindigen. En dat is iets dat Hans dan weer niet begrijpt. Het vertrek van de dames zorgt uiteindelijk voor de nodige hilariteit, mede door de theatrale Desiree. Want kijkers gieren om zo’n beetje iedere beweging die deze vrouw maakt. Hoe ze verbaasd de trap op klimt na het slechte nieuws en hoe ze dramatisch uit het raam van de B&B Hariye uitzwaait (omdat zij zelf nog haar koffers moest pakken). „We bellen, we appen”, roept ze nog naar haar concurrent. En ook later, bij haar eigen vertrek, kan de kleurrijke Desiree het niet laten om nog luidkeels vanuit de taxi „bye bye Libera”, naar de ex-vrouw van Hans te roepen. Je kunt veel zeggen, maar het vertrek van Desiree was allesbehalve saai. „Ik mis Desiree nu al”, schrijft een kijker.

Gisteren bleek overigens dat Desiree al op datingwebsite Lexa was gespot en liet Hans zich in een interview niet al te positief over haar uit.

Wil je de hele uitzending van B&B Vol Liefde bekijken? Je vindt de aflevering van gisteravond hier

Je kunt B&B Vol Liefde vooruitkijken op Videoland. 

Niet één, maar twee alfamannen in de B&B Vol Liefde van Denise: ‘Best oneerlijk’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
B&B Vol Liefde-kijkers gieren om theatrale afscheid Desiree: ‘Mis haar nu al’
Sluiten