Judith Tielemans
Judith Tielemans Entertainment 31 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Rachel Hazes reageert op foto van dunne André: ‘Hij is herstellende’

Rachel Hazes heeft gereageerd op de foto’s die rondgaan van haar zoon André Hazes. Op die foto’s lijkt hij namelijk nogal aan de dunne kant. Hij is te zien tussen het publiek bij Holland Zingt Hazes. Aan Story vertelt moeder Rachel nu het een en ander over haar zoon.

Fans hoeven zich geen zorgen te maken over de zanger, laat ze weten. „Momenteel vindt hij het fijn om veel in het buitenland te zijn, omdat hij daar anoniem over straat kan en door niemand wordt aangesproken. Wel is hij nu herstellende van corona en daar bovenop kreeg hij een zware griep.” Dat is volgens Rachel dan ook de reden dat André „er zo anders uitzag”. Ook „heeft hij zijn baardje niet meer. Wellicht oogt hij dan wat magerder”.

Herstellende André Hazes

Eerder zei Rachel in een interview met Metro dat het alweer een stukje beter gaat met haar zoon. „André is herstellende van een emotionele burn-out en dat gaat beetje bij beetje beter”, vertelt de weduwe. „Hij heeft een lange weg te gaan en daar staat geen tijd voor. De een verwerkt alles in een paar maanden en André heeft misschien wel een paar jaar nodig. Het belangrijkste voor mij is dat mijn kind goed in z’n vel zit en dat hij gezond bezig is. Dat zal elke moeder begrijpen.”

Dat er over André Hazes jr. veel wordt gesproken, staat vast. Door alle commotie over zijn vriendinnen en familieperikelen belandde de zanger vorig jaar in een burn-out, waar hij nog steeds van aan het herstellen is. Eerst was daar ex-vrouw Monique Westenberg, Bridget Maasland kwam nog even voorbij, terug naar Monique, later vriendin Sarah van Soelen en nu is daar Anne Rose Zonneveld. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer bracht dit nieuws via haar Instagram-kanaal naar buiten. De twee blijken jeugdvrienden van de middelbare school in Vinkeveen en wonen volgens de roddelpers nu zelfs samen.

Social media break

Zelf blijft Hazes zwijgen over de situatie en is hij ook al een tijd niet meer op social media verschenen. Zijn management heeft laten weten dat de volkszanger al zijn werk voor de komende tijd nog even stillegt.

Jinek-kijkers walgen van ‘losgeslagen idioot’ Ronald de Boer: ‘6000 doden? Totale onzin’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rachel Hazes reageert op foto van dunne André: ‘Hij is herstellende’
Sluiten