Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 17 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Relatie André Hazes en Bridget Maasland gestrand

Het waren drie mooie maanden, maar helaas is de liefde tussen Bridget Maasland en André Hazes alweer voorbij. De twee zijn uit elkaar.

Zondagavond in de late uitzending van Shownieuws maakte Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds dat al wereldkundig. Het duurde echter nog even voor het nieuws door de twee werd bevestigd. Dat gebeurde maandagochtend aan RTL Boulevard.

Geen valentijn

De twee hebben Valentijnsdag niet eens meer samen gevierd. Volgens Santegoeds heeft André op Valentijnsdag zijn spullen bij Bridget thuis opgehaald. Zondag waren beiden niet bereikbaar voor commentaar.

De twee maakten in november hun relatie wereldkundig. De druk van buitenaf op de relatie is ‘de doodssteek’ geweest. „Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die er voor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, zo laten ze weten aan Boulevard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Relatie André Hazes en Bridget Maasland gestrand
Sluiten