Metro
Metro Entertainment 28 jul 2020 / 13:06 uur

Huilende Kim Kardashian gespot met Kanye West 

Kim Kardashian en Kanye West staan op de gevoelige plaat tijdens een gesprek over hun relatieperikelen afgelopen maandag. Het wereldberoemde duo is de laatste dagen veel in het nieuws vanwege de veelbesproken twitterberichten van Kanye West.

De realityster en rapper blijven wereldwijd gesprek van de dag. Het echtpaar is gister gespot tijdens een ontmoeting in Wyoming. Reden voor het gesprek zijn de beruchte uitspraken van West die vorige week al veel in het nieuws verschenen. Kim Kardashian vloog daarvoor van California naar Cody, Wyoming, waar haar man momenteel verblijft. Dit zou voor hen het eerste gesprek sinds weken zijn. Het beroemde koppel werd gefotografeerd in de auto. Op de foto’s is te zien dat de realityster en rapper niet echt een bepaald gezellig weerzien hebben.

Emotionele ontmoeting

Het stel wordt  gespot bij Amerikaanse fastfoodketen Wendy’s en zouden daarna zijn afgedropen naar West’s verblijfplaats. Op andere foto’s is een huilende Kim Kardashian te zien. Bronnen vertellen het Amerikaanse tijdschrift People over de hereniging: „Kim heeft Kanye weken niet gezien. Ze is erg emotioneel over de hele situatie en daarnaast uitgeput. Kim voelt zich diep gekwetst door Kanye. Ze heeft al meerdere keren geprobeerd hem te bereiken, maar hij negeert haar. Het is een slechte situatie.” Een andere bron vertelt tegen de Amerikaanse nieuwssite E! News dat „het een ‘emotioneel’ weerzien was” tussen West en Kardashian.

Het huwelijk van het beroemde koppel staat op losse schroeven door acties van manlief West. De rapper twitterde namelijk dat hij wilde scheiden van de realityster vanwege speculaties over een affaire met rapper Meek Mill. Ook liet hij zich opvallend uit tijdens de campagnevoering voor zijn mogelijke presidentschap. Daarin sprak de geëmotioneerde West openlijk over zijn kijk op abortus. Hierin verkondigde hij dat hij en zijn vrouw Kim overwogen hun eerste kind North West niet geboren te laten worden.

Bipolaire stoornis

Na deze publieke vertoning volgde een golf van twitterberichten waarin de rapper zich op een ietwat vreemde manier uitlaat over zijn vrouw en schoonfamilie. Als reactie op zijn extreme uitlating liet Kim Kardashian in een Instagram-story weten dat haar echtgenoot kampt met een bipolaire stoornis.

Hoe het ‘Kimye-sprookje’ daadwerkelijk afloopt, blijft nog even gissen. Waarschijnlijk eindigt het verhaal hier nog niet.

Lees ook: Kanye West in tranen bij eerste campagnebijeenkomst: ‘Heb bijna mijn dochter vermoord’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Huilende Kim Kardashian gespot met Kanye West 
Sluiten