Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 3 jan 2020 / 10:11 uur

Geld over? Kim Kardashian’s huis staat te koop

De huizenmarkt is lang niet voor iedereen bereikbaar, maar zo af en toe komt er een pareltje vrij. En mocht je nu toevallig net de loterij hebben gewonnen afgelopen oud en nieuw, dan val je met je neus in de boter.

Het huis van Kim Kardashian staat namelijk te koop en voor een luttele 5,7 miljoen is het optrekje in Beverly Hills van jou.

Bijna tien jaar geleden stapte Kim in het huwelijksbootje met basketbalspeler Kris Humphries, om de relatie drie maanden later alweer te beëindigen. Het huis waar Kris Kim destijds ten huwelijk heeft gevraagd staat nu te koop.

Zwembad en buitenbar

E News heeft foto’s van het huis online gezet. Het is een prachtige omheinde Toscaanse villa in een doodlopende straat, compleet met zwembad, waterval, buitenkeuken en buitenbar. Kortom: alleen al leuk voor de housewarming.

Kim woonde er van 2010 tot 2013. Alhoewel het huwelijk geen lang leven was beschoren, duurde het een behoorlijke tijd totdat Kris en Kim officieel gescheiden waren. Het papierwerk rond hun scheiding was pas anderhalf jaar later rond, een kleine twee weken voordat Kim beviel van dochter North West met haar huidige man Kanye.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Geld over? Kim Kardashian’s huis staat te koop
Sluiten