Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 30 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

MAFS-kijkers vrezen voor huwelijk tussen ‘player’ Joep en Caroline: ‘Ze verdient beter’

Het liefdes-experiment Married at First Sight is er eentje waar menig kijker voor op de bank ploft. Over de koppels wordt druk meegepraat op social media en men voorspelt al te graag welk huwelijk wel en niet gaat redden. In de nieuwste aflevering lijken twee huwelijken op losse schroeven te staan. En vooral Joep krijgt online het nodige commentaar.

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de nieuwste aflevering van Married at First Sight. Deze verscheen nog niet op televisie maar staat wel op Videoland.

MAFS-kijkers praten graag mee

Koppels Astleigh en Rowan, Sander en Astrid en Sonny en Dylan lijken nog behoorlijk in de wittebroodsweken te zitten. Bij hen verloopt de boel nog op rolletjes. En de dates van Maurice, na zijn geflopte huwelijk met Arjan, gaan ook goed.

De MAFS-kijker kan op Videoland alvast een aflevering vooruitkijken. En daarover werd op Twitter al druk meegepraat. Vooral het huwelijk van Joep en Caroline is veelbesproken. Want het lijkt erop dat daar steeds meer barsten zichtbaar worden.

Wankel huwelijk Joep en Caroline Married at First Sight

Hoewel het stel vrij positief in het huwelijksbootje stapte en op huwelijksreis ging, lijkt vooral Joep te twijfelen. Eerder was Joep, die ook meedeed aan het programma De Bachelorette, ook al veelbesproken om zijn bijzondere band met z’n moeder. Maar in de nieuwste aflevering spreekt Joep uit dat hij een vonk mist met ‘zijn’ Caroline.

In Married at First Sight ondernemen kandidaten in sneltreinvaart een aantal grote relatie-stappen. Trouwen, een huwelijksreis en samenwonen, het gebeurt allemaal in korte tijd. Maar Joep spreekt uit dat hij opziet tegen het samenwonen. MAFS-expert Eveline Stallaart moet zelfs langskomen bij Joep om de boel te bespreken en hem aan te moedigen.

MAFS-kijkers kritisch op Joep

Waarom Joep toch koudwatervrees heeft? Volgens hem zijn hij en Caroline te verschillend en hij mist „seksuele spanning”. Later legt Caroline uit dat de beslissing van Joep als een „klap in haar gezicht” voelt en raakt ze geëmotioneerd over zijn twijfels.

Toch gaan de twee het samenwonen wel proberen. Maar ook daar loopt het niet van een leien dakje. Als Joep voor de camera zijn gedachtes deelt, blijkt dat hij nog steeds geen klik voelt en het stel gaat op vrij ongemakkelijke wijze met elkaar om.

Kijkers storen zich aan het gedrag van Joep, die volgens hen wel erg makkelijk de handdoek in de ring gooit. In ieder geval vrezen veel twitteraars dat hun huwelijk het niet gaat redden. In de preview van de volgende aflevering gaat Joep zo te zien gewoon verder met zijn afwijzende gedrag.

Nog een huwelijk Married at First Sight op losse schroeven?

Overigens hebben MAFS-kijkers ook een hard hoofd in het laatste huwelijk, van Jan en Birgitte. Tijdens de huwelijksceremonie sprak een vriendin van Birgitte zich hardop uit. „Dat gaat hem niet worden.”

Je vindt de aflevering van Married at First Sight die gisteravond op televisie was hier. Op Videoland kun je de volgende aflevering vooruitkijken. 

Plottwist in Married at First Sight: ‘Ik ben gewoon gekwetst’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
MAFS-kijkers vrezen voor huwelijk tussen ‘player’ Joep en Caroline: ‘Ze verdient beter’
Sluiten