Judith Tielemans
Judith Tielemans Televisie 2 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Hilariteit om ‘moedertje’ bij Married at First Sight: ‘Kap hiermee’

Dat de band tussen Joep en zijn moeder innig is, werd wel duidelijk na de beelden van Married At First Sight. Sommigen vinden ze zelfs iets té innig. En dat laten ze massaal weten op Twitter.

Koffertje, hapjes, schoentjes. Joep houdt er wel van om zijn woorden te verkleinen. Toch valt het bij kijkers van Married At First Sight niet lekker wanneer de deelnemer dat doet in het bijzijn van zijn ‘moedertje’.

Koffertje, hapjes, schoentjes

Ik heb m’n koffertjes al bijna gepakt, ik heb m’n eten gemaakt voor de hapjes en schoentjes gepoetst”, vertelt Joep zijn moeder vol trots als ze hem komt helpen tijdens de voorbereiding voor zijn trouwdag. Op Twitter vraagt iemand zich af of iemand de navelstreng tussen hem en zijn moeder kan doorknippen. „Joep. Gozer. Kap met die verkleinwoorden”, raadt een kijker hem aan.

Niet alleen de moeder van Joep, maar ook die van Caroline krijgt een lading kritiek over zich heen. Als haar dochter in de visagie zit, staat moeder Jantine er afkeurend bij. Of er nog een borsteltje door haar dochters wenkbrauwen mag. En zijn haar lippen wel kiss proof? Ook grapt ze of er ‘meer lagen dan op de muur’ op het gezicht van Caroline worden gesmeerd.

‘Zelfs haar mondhoeken hangen chronisch omlaag’

Op Twitter vreest een kijker dat „de moeder van Caroline in staat is om van elk fijn moment de glans te laten verdwijnen. Zelfs haar mondhoeken hangen chronisch omlaag.” Dat Jantine haar dochter weg moet geven, vindt ze niet erg, want „ze kan altijd nog terug.” En die kans acht ze vrij groot, als ze dan kijkt naar de exen van haar dochter. „Ze heeft wel relaties gehad, maar ik weet niet wat ze er in zag. Het is leuk en ze wil graag. Dus ze probeert ook maar wat.”

Hieronder zie je een fragment van Married At First Sight, van Joep die de naam van zijn aanstaande nou weleens wil weten:

Eerste beelden nieuwe Married At First Sight-aflevering zijn alweer om te smullen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hilariteit om ‘moedertje’ bij Married at First Sight: ‘Kap hiermee’
Sluiten