Redactie Metro
Redactie Metro Televisie 1 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

MAFS-kijkers hadden eerder vooral te doen met Maurice, maar volgt er toch een ‘Happy End’?

Married at First Sight krijgt nog een verassende plottwist. Het huwelijk van de veelbesproken Arjan en Maurice, was niet echt een succes en veel MAFS-kijkers hadden te doen met ‘in de steek gelaten’ Maurice. Maar er lijkt licht aan het eind van de tunnel voor Maurice.

Let op: hieronder volgen spoilers van Married at First Sight. Volgende week is de aflevering pas op televisie, maar de uitzending is al vooruit te bekijken op Videoland.  

Gestrand huwelijk Maurice en Arjan Married at First Sight

De afgelopen weken werd kandidaat Arjan, die gekoppeld was aan Maurice veelbesproken. Paniekaanvallen, huilbuien en twijfels zorgden ervoor dat Arjan zijn kersverse huwelijk met Maurice afblies. Overigens zijn er meer opvallende kandidaten. Ook de band tussen Joep en zijn moeder kreeg eerder veel reacties. 

Maurice bleek daar behoorlijk van aangedaan. Want hij zat wel in Porto, voor de huwelijksreis, waar Arjen hem dus alleen liet zitten. Als kritiek op Arjen klonk dat hij het liefdes-experiment niet echt een kans gaf. Zo’n snel einde van een MAFS-huwelijk was nog niet eerder het geval.

Plottwist voor MAFS-kijkers

In de meest recente aflevering kwamen Maurice en Arjan wederom bij elkaar. De MAFS-experts wezen daar Arjan erop dat hij het huwelijk en Maurice nooit echt een kans gaf. En de matchmakers twijfelden zelfs aan Arjans intenties.

Als Arjan uiteindelijk de confrontatie achter de rug heeft en het programma verlaat, volgt er nog een mooie verrassing voor Maurice. Want, de liefdes-experts hadden ook met hem te doen, na de breuk. De kandidaten die het uiteindelijk niet tot een huwelijk met Maurice schopten, blijken toch een kans te krijgen. En dat betekent dat Maurice nog drie mannen mag leren kennen. Dit keer hoeft hij niet gelijk in het huwelijksbootje te stappen.

Nieuwe date Maurice

MAFS-kijkers gunden Maurice een her-match na zijn ‘flophuwelijk’ met Arjan. Ook deze afspraakjes krijgen kijkers nog te zien. Volgende week is de eerste date met Maurice en één van zijn drie potentiële liefdes Dennis, Davide en Patrick te zien.

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt afleveringen vooruit kijken op Videoland.

Twitter gaat los over Help Mijn Man Is Klusser: ‘Ze verdienen het niet’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
MAFS-kijkers hadden eerder vooral te doen met Maurice, maar volgt er toch een ‘Happy End’?
Sluiten