Judith Tielemans
Judith Tielemans Televisie 30 nov 2021

Henk Westbroek en deze bekende rapper gaan Hans Klok roasten

Zanger en producent Henk Westbroek zal plaatsnemen in het panel van The Roast of Hans Klok op Comedy Central. Eerder werd al bekend dat cabaretière Karin Bloemen de illusionist mag gaan afkraken op televisie. En nu heeft een derde BN’er zich bij dat duo gevoegd.

Rapper Sjaak heeft namelijk bevestigd dat hij meedoet met de roast. Mehdi Chafi, zoals hij eigenlijk heet, is vooral bekend van het nummer Trompetisto. Henk Westbroek scoorde met zijn band Het Goede Doel meerdere hits en schreef ook liedjes voor onder meer Kinderen voor Kinderen. De zanger is van plan Hans Klok verbaal hard aan te pakken. „Hans Klok hoeft zich geen illusies te maken, aan deze roast is geen ontsnappen mogelijk”, laat hij weten.

Later wordt bekendgemaakt welke andere BN’ers grappen gaan maken over de illusionist in The Roast of Hans Klok, dat op 21 december wordt uitgezonden op Comedy Central. Cabaretier Henry van Loon presenteert de show dit jaar.

Vijf BN’ers gingen Hans Klok voor in the roast

Hans Klok is de vijfde bekende Nederlander die wordt geroast. Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B gingen hem voor. De roast is een uit de Verenigde Staten overgewaaide traditie waarbij iemand er op komische wijze hard van langs krijgt. Beroemdheden als Bruce Willis, Justin Bieber, James Franco en Charlie Sheen stonden daarbij eerder centraal.

De eerste editie met Gordon werd in 2016 uitgezonden. Velen zullen zich die herinneren dankzij cabaretier Peter Pannekoek, die in zijn roast Gordon vergeleek met Donald Trump. In de roast van de cabaretier was het voornamelijk de manier waarop hij de vergelijking maakte tussen Gordon en Donald Trump. Het jaar daarop, tijdens de roast van radio-dj Giel Beelen in 2017, kreeg de cabaretier opnieuw de lachers op zijn hand. Hij kreeg daarom al snel de titel opper-roaster. Een jaar later was Johnny de Mol het slachtoffer in de Comedy Central Roast. Die editie bleven de grove grappen van Najib Amhali in het geheugen gegrift van de kijker. In 2019, tijdens de Roast of Ali B, kwam Henry van Loon als grappigste uit de bus.

Kijkers verontwaardigd door quarantaine-opmerking bij Beau: ‘Op zijn Chinees aanpakken’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Henk Westbroek en deze bekende rapper gaan Hans Klok roasten
Sluiten