kerstscenario 2020

Anouscka Brabers 24 nov 2020 / 11:00 uur

Kerst 2020 zal er één worden die we ons nog lang zullen herinneren. Alhoewel de meeste kerstdagen doorgaans voorspelbaar verlopen, verwachten we dit jaar wat meer hectiek, rumoer en komt het aan op organisatietalent.

We moeten namelijk massaal gaan regisseren en in ons eigen huis dan ook het liefst.

Het begint al bij de supermarkt ,de kerstboodschappen doen is geen pretje dit jaar, daarna snel wegwezen. Het uitpuffen met volle tassen met een lekkere lunch kunnen we vergeten.

Wie nodigen we uit? Het is al snel te vol in de kamer, de keuken kan slechts bemand worden door één persoon die zich dus een slag in de rondte werkt aldaar. We mogen elkaar ook niet bij het aanrecht voor de voeten lopen en zeker niet te dicht bij elkaar staan.

Het kussen en uitgebreid begroeten in de hal slaan we dit jaar maar even over, de gasten worden verwelkomd met een aantal instructies over hoe zij zich dienen te gedragen tijdens de happening.

Online lens geshopt

De kerstboom hangt (te) vol met decoratie, we hebben ons online helemaal lens geshopt aan lichtjes, ballen en versiersels. Bij onze nieuw aangeschafte outfit dragen we een bijpassend mondkapje.

Rudolph staat er wat verloren bij met zijn rode glitter-mondkapje, want rode neuzen moeten we nu even niet hebben.

Toch is er voor iedereen dit jaar een groot cadeau, we hebben onze 13e maand-centen vrij te besteden, we hoeven/kunnen niet op vakantie en de auto kan langer mee door het thuiswerken. Veel uitpakwerk dus, we hebben een groot hart en een volle beurs.

De drankt vloeit rijkelijk, we wijnen, wijnen ons een ongeluk en daarom kan het gebeuren dat we even vergeten afstand te bewaren.

Bij het vertrek krijgt daarom iedereen nog even een sneltestje mee voor thuis, zo weet je meteen of je tot en met de jaarwisseling in quarantaine moet en of je 2021 wel gaat halen.

Kerst 2020, een ervaring om nooit meer te vergeten (hopelijk).

Liefs

Nous

Reageer op artikel:
kerstscenario 2020
Sluiten