Afstand geen 1,5 meter? Strafbeschikking en boete!

Cees Freeke 18 mei 2020 / 11:14 uur

Minister Grapperhaus vindt het ‘democratisch’ om de 1,5 meter maatregel in de wet op te nemen, terwijl het hier toch om een ‘tijdelijke’ noodmaatregel gaat. Waarom éérst vaccin en dan pas naar ‘normaal’ terug? Dat kan nog jaren duren.

Bill Gates voorspelde een pandemie. Hij subsidieerde universiteiten. Gates wil als filantroop de gehele wereldbevolking vaccineren.

De anderhalve meter-maatregel en een sociaal afstand houden en is sociale conditionering. Het grondrecht van demonstatie zijn we kwijt. De overheid heeft een rechtsgrond om mensen uiteen te drijven en met een strafbeschikking te beboeten. Bijgevolg een strafblad. Dit betekent dat vijf jaar lang geen verklaring van goed gedrag wordt afgegeven. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Reageer op artikel:
Afstand geen 1,5 meter? Strafbeschikking en boete!
Sluiten