Moslima

Nilo 1 jun 2019

Ik hoor om mij heen alleen maar dat vrouwen die niet kunnen genieten van seks. Dat ze er eigenlijk van walgen of totaal geen behoefte aan hebben. Ze zoeken een excuses om geen seks te hebben. Ga je dan niet denken waar komt dit vandaan? Ik heb het dan over de moslima’s.

Je moet je voorstellen je bent 8 jaar en je kijkt GTST. Op een gegeven moment zie je Linda met Arnie kussen. Ze beginnen elkaar te strelen. Je ouders zeggen doe je ogen dicht. Dit is iets slechts en doen alleen vieze slechte mensen. Ondertussen kijken zij gewoon verder. Jij bent een lege pagina die nog geschreven moet worden. In deze pagina van je leven leren je eigen ouders je dat seks is slecht is. Dat je daarvoor naar de hel kan gaan.

Totdat je in groep 7-8 bent en je leert hoe kindjes gemaakt worden. Je kunt alleen maar denken “maar mijn ouders zeiden….” Je bent boos op ze en ze snappen niet waarom. Je voelt je niet begrepen. Je voelt je verraden, je snapt niet meer wat goed en war fout is.

Je wordt heel je leven gewaarschuwd dat je geen seks voor het huwelijk mag hebben. Maar hoe weet je dat wat je lekker vind? Hoe weet je dan wat je niet fijn vind? Hoe kun je dit ontdekken? Tijdens je huwelijk? Of horen we niet te genieten en zijn we alleen om de behoefte van een man ge bevredigen? Zijn we er alleen om kinderen te maken? Ik zeg niet dat je erop los moet gaan maar zoek de tussen weg. Is er wel een tussenweg? Wat leer ik mijn eigen dochter? In ieder geval zal ik nooit mijn dochter leren dat seks is vies en slecht is. Wat leer jij je dochter?