Jongeren hebben iets te doen op vrijdagmiddag

starsplanetrec 9 nov 2016

Leeuwarden, Friesland: FRESH is tofste Clubmiddag voor jonge scholieren tussen 12-17 jaar, die graag samen willen komen om nieuwe mensen te leren kennen en te genieten van de meest uit een lopende en leukste muziek. Onder de naam FRESH: Outta School wil Stars Planet Events mogelijkheden creëren waarbij scholieren lekker kunnen genieten en ontspannen na een succesvolle schoolweek. Ook geeft FRESH ge talenten die nog naar school gaan de mogelijkheid om hun talent te laten ontwikkelen.
Wil jij lekker ontspannen en nieuwe mensen leren kennen onder genot van leukste muziek. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op 23 december 2016 van 15:00- 18:00 bij Poppodium Neushoorn Leeuwarden. Entree is gratis

FRESH: Ontspan. Muziek . Geniet

Stars Planet Events is een event concepting bureau die streeft naar ontdekken en ontwikkelen van toekomstige supersterren. We creëren kansen voor opkomende talenten door middel van verschillende projecten die er wordt bedacht en uitgevoerd door Stars Planet Events en partners. De projecten hebben lokale,landelijk maar ook internationale potentie en kan de stad op kaart zetten als muziekstad van het hoge noorden. Bij het steunen van Stars Planet projecten steun je zowel jong ondernemerschap en toekomstige super sterren.