Zika samenleving

Boris de Groot 17 mrt 2016

Valt het u ook op? We krijgen veelvuldig een pandemie of economische krach voorgespiegeld. Recentelijk ging bijvoorbeeld de rem op de economische groei in de wereld en kwam plotsklaps een of andere zika uit de lucht vallen. We leven kortom in een zika economie, oftewel het betere Haags voor zieke economie, oftewel zieke samenleving.
Niks nieuws onder de zon. Het is al lang geen geheim meer dat een klein select groepje vrij metselaars de wereld in haar macht heeft. De zogenaamde staatshoofden van welk klein of groot land dan ook hebben geenszins zeggenschap over wat dan ook. Ongetwijfeld een orde van kleine gezette mannetjes met gedistingeerde snorretjes diep weg gezeteld in verscholen rokerige cognacclubs maken de dienst uit. Dit kleine selecte groepje slingert op elk moment dat zij dat nodig vinden elke bedachte ellende onze globe over. Niet eens om nog meer rijkdom te vergaren, nee gewoonweg omdat het kan. De rest gaat dan van zelf, want de strategisch gepositioneerde marionetten zorgen voor de verdere implementatie. Deze marionetten maken de ultieme fout dat zij het wel om de rijkdom doen en een vals gevoel van macht. Het is precies daarom, dat zij het niveau van marionet nooit ontstijgen. Machtswellustelingen kun je de vrijmetselaars niet noemen. Macht is voor hen geen streven want vanzelfsprekend.

Als Pinoccio een marionet is en laten we zeggen ons Barackje zijn pseudoniem, waarom groeit die guitige gok dan niet telkenmale wanneer Barackje de zoveelste onzin verkondigt. Zou hij dan toch echt de waarheid spreken? Zou hij het dan toch gemeend hebben met die veranderingen van hem? Geldt ditzelfde dan ook voor ons Angelaatje, Davidje, Françoikke, Marcje of welk trekpoppetje dan ook?
Beste mensen en dan nu mijn theorie over de niet groeiende neusjes van al deze Gepetto freubel productjes. Hun edele uitstekeltjes kunnen niet groeien omdat deze sprookjestheatermetdraadjesgetrokkenspreekbuisjes geloven in hun eigen door vrijmetselaars opgelegde litanie. Zika is nie vursonnuh het leg gewoan op straat, ken je selluf tog oak wel sien. De Schilderswijk, de Lange Poten en het Plền, ovural zika mensen en wềnug geld.
Eh, weet u waarom ik de Haagse richting op blaat? Allereerst omdat ik een kronkel in mijn bol heb en ten tweede omdat ik tot het besef gekomen ben dat een van die vrijmetselaars die ik noem een Hagenees is. Waarop ik dit baseer? Als slaat u me dood maar zoals Haagse Harrie al zei “Hacht voar wenig maar nooit sjagereinig”.