Judith Tielemans
Judith Tielemans Entertainment 5 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Charly Luske en Tanja Jess onderzoeken beste vorm voor relatie

Charly Luske en Tanja Jess hebben een paar zware maanden achter de rug, mede door het uitlekken van seksueel getinte berichten van Luske aan een andere vrouw. Jess omschrijft de periode als een work in progress, zo zegt ze in het tijdschrift Beau Monde. „Als je honderd jaar samen bent, gooi je niet zomaar de handdoek in de ring.”

De actrice zegt niet te weten wat de toekomst zal brengen. „Wat ik wel weet, is dat we sowieso een team blijven en in verbinding met elkaar blijven. Onze basis is heel sterk en er is nog steeds heel veel liefde tussen ons. Wij vinden onze weg wel. Of dat helemaal volgens de tradities is, of zoals andere mensen dat doen, is nog niet duidelijk.”

Charly Luske en Tanja Jess

Jess noemt als voorbeeld dat gedacht wordt dat een ‘goede’ relatie aan bepaalde criteria moet voldoen, zoals het altijd trouw blijven aan elkaar.  „Ik heb liever een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, dan iemand die altijd trouw is, maar me niet respecteert of niet begrijpt.”

Volgens Luske spreken partners met elkaar af hoe ze hun relatie zien. „Er is niet één manier om samen te leven, er zijn meerdere vormen. Wij zijn aan het kijken wat het beste bij ons past.”

‘Honderden collega’s gaan vreemd’

Gevraagd naar hoe de twee hun gezin over vijf jaar voor zich zien, antwoordt Jess dat ze wil dat ze „allemaal blij en gelukkig zijn, in welke vorm dan ook”. Dat wil Luske ook. „Wat er ook gebeurt, er zal altijd heel veel liefde tussen ons vieren zijn.”

Dat Charly Luske zich binnen zijn relatie niet zo netjes heeft gedragen, kreeg het publiek in maart van dit jaar te horen via het online programma Roddelpraat. In het programma Koffietijd blikte hij terug op deze roerige tijd en vertelde hij hoe het met hem gaat. Volgens de zanger moeten veel BN’ers op hun hoede zijn door de opkomst van de roddelkanalen. Zo zegt Luske dat hij wel „honderden collega’s kent” die vreemdgaan.

Spijtbetuiging

De zanger plaatste eerder een spijtbetuiging op Instagram, waarin hij liet weten het verpest te hebben en dat hij spijt heeft. „Uit waardering voor de mensen die mij al jaren volgen en supporten, wil ik reageren op de recente berichtgevingen die extreem teleurstellend moeten zijn. I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet…”

Jan Roos: ‘Dennis Schouten duikt onder na ‘indirecte dreigementen’ Charly Luske’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Charly Luske en Tanja Jess onderzoeken beste vorm voor relatie
Sluiten