Judith Tielemans
Judith Tielemans Entertainment 1 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Jan Roos: ‘Dennis Schouten duikt onder na ‘indirecte dreigementen’ Charly Luske’

De ruzie tussen Roddelpraat en Tanja Jess heeft een staartje gekregen. Volgens presentator Jan Roos, met wie Schouten het programma Roddelpraat maakt, is Dennis Schouten ondergedoken nadat hij „indirect” dreigementen heeft ontvangen van Charly Luske. Dat bericht liet het juicekanaal Life of Yvonne ook al weten, maar nu heeft Roos het bevestigd.

„Dennis is door mensen uit de omgeving van Charly Luske op de hoogte gesteld dat het onveilig zou zijn om zich nu in het openbaar te begeven”, aldus Roos. Roddelpraat bracht eerder deze week het nieuws dat Luske en zijn vrouw Tanja Jess relatieproblemen hebben. Jess bevestigde dit gisteravond via sociale media. „Ik wilde er eigenlijk niet op ingaan, omdat ik ze geen enkele extra view gun”, liet ze daarin weten. Volgens de actrice maken zogenaamde ‘juicekanalen’ zich schaamteloos schuldig aan misogynie, racisme, seksisme en ageisme.

‘Charly Luske en Dennis Schouten kennen elkaar persoonlijk’

Het bericht van Roddelpraat is niet alleen bij Jess slecht gevallen, maar ook bij haar man, Luske. „Charly en Dennis kennen elkaar persoonlijk, dus het ligt gevoelig”, laat Roos weten. Roos denkt niet dat Schouten aangifte gaat doen van de dreigementen: „Wie uitdeelt moet ook kunnen incasseren. Maar ik kan niet voor Dennis spreken natuurlijk.” Schouten was vandaag rond het middaguur niet bereikbaar voor commentaar.

dennis schouten

Roos zelf is niet van plan onder te duiken. Het management van Luske laat vandaag weten niet te willen reageren op de berichten. De acteur en zijn vrouw, collega Tanja Jess, zouden in een relatiecrisis zitten nadat Luske berichten had uitgewisseld met een andere vrouw.

Ruzie tussen Roddelpraat en Tanja Jess

Jess schreef gisteravond dat „Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan.” Ook doet Jess een boekje open over zijn verleden. „Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly’s extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues.” Het stel probeert hier samen aan te werken, laat Jess weten. „Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is.”

Het is niet de eerste keer dat het programma in de problemen komt. Zo verloren ze eerder een rechtszaak van Famke Louise, waarin ze een nooit uitgebracht nummer van de zangeres publiceerde. De aflevering moesten de mannen offline halen. Ook haalde Roos hard uit naar zangeres S10, waarna hij zijn excuses maakte.

Famke Louise wint rechtszaak, Roddelpraat moet aflevering offline halen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Jan Roos: ‘Dennis Schouten duikt onder na ‘indirecte dreigementen’ Charly Luske’
Sluiten