Judith Tielemans
Judith Tielemans Entertainment 1 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Na Lil Kleine komt ook Charly Luske met een spijtbetuiging op social media

BN’ers die hun spijt betuigen op social media: het lijkt deze week een trend geworden. Na de video van Lil Kleine, waarin hij zijn excuses aanbiedt, heeft Charly Luske ook gereageerd op de berichten over zijn relatieproblemen met zijn vrouw Tanja Jess. De zanger laat weten dat hij het heeft verpest en heeft spijt, zo schrijft hij op Instagram.

„Uit waardering voor de mensen die mij al jaren volgen en supporten wil ik reageren op de recente berichtgevingen die extreem teleurstellend moeten zijn. I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet…”

Verklaring Charly Luske

Ook laat de zanger en acteur weten dat hij het vreselijk vindt wat hij zijn gezin heeft aangedaan. „Het allerergste is dat ik m’n geliefde gezin zo tekort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk”, schrijft Luske. „Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m’n acties en ga nog harder werken aan mezelf. In dit alles had ik me geen betere partner kunnen wensen dan Tanja en ik houd nog steeds zielsveel van haar. Ik hoop dan ook dat jullie haar en onze kinderen rust, respect en privacy gunnen.”

Op sociale media wordt weer weer volop gereageerd op de kwestie. Zo schrijft iemand dat „Tanja op haar Instagram een heel mooi statement heeft geschreven dat alles omvat en waar daarmee deze scoop gelijk niet meer de moeite is”. Een ander vindt dat de ‘issues’ van Luske het niet rechtvaardigen om vreemd te gaan. „Onder het mom van ‘hij heeft een slechte jeugd gehad’ pikken dat je vent vreemdgaat. Nee Tanja, hij is gewoon een eikel. Ook mannen met een slechte jeugd kunnen gewoon trouw zijn”, luidt het op Twitter.

Dennis Schouten van het programma Roddelpraat zou „indirect” bedreigingen hebben ontvangen van Luske, omdat hij het nieuws naar buiten bracht. Maar daar komt de zanger niet op terug in zijn Instagram-bericht.

Sneeuw in de lente? Het internet gaat er flink mee aan de haal en dat zorgt voor hilariteit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Na Lil Kleine komt ook Charly Luske met een spijtbetuiging op social media
Sluiten