Judith Tielemans
Judith Tielemans Entertainment 10 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Concerten Holland Zingt Hazes gaan volgende maand door: met of zonder André Jr.

De concerten van Holland Zingt Hazes gaan volgende maand gewoon door. Dat laat een woordvoerder van organisator MediaLane desgevraagd weten aan ANP. De zegsvrouw kan alleen niets loslaten over of André Hazes, die vorige maand aangaf te kampen met een burn-out, ook weer van de partij is.

Volgens Albert Verlinde is het vrijwel zeker dat de zanger er niet bij kan zijn. Dat vertelde de musicalproducent zaterdagavond tijdens Shownieuws. Sinds het bekend is dat de zanger rust neemt, is hij  amper nog gezien in het openbaar. De geruchtenmolen draait overuren rondom de zanger, van wie onder meer gezegd wordt dat hij in de garage van zijn moeder woont en dat het uit zijn met zijn vriendin Sarah, met wie hij begin dit jaar een relatie kreeg.

Show zonder Hazes is mogelijk

Jeroen van der Boom liet eerder al weten aan Shownieuws ontzettend te hopen dat André meedoet. „Maar we zijn creatief genoeg als er een mouw aan gepast moet worden.”

Holland Zingt Hazes is een van de grootste jaarlijkse meezingconcerten in Nederland waarbij de hits van André Hazes sr. centraal staan. Onder aanvoering van André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes schuiven diverse artiesten aan om mee te zingen. De eerstvolgende concerten staan gepland voor 5 en 6 november in de Ziggo Dome. In 2022 is er ook een reeks concerten ter ere van het 10-jarig jubileum van Holland Zingt Hazes.

Om uit het zicht van de media te blijven, lijkt het erop dat André Hazes Jr. ondergedoken zit bij zijn moeder Rachel Hazes in Mijdrecht. Volgens Privé maakt hij daar gebruik van haar garage. Dat heeft een buurtbewoner bevestigd.

Break up met Monique en nu ook met van Soelen?

„Normaal gesproken maakt Rachel hier zelf gebruik van”, aldus Privé. „De laatste weken is dat echter niet het geval. Volgens een buurtbewoner is er laatst wel een wagen naar binnen gereden. Dat zou de auto van André geweest kunnen zijn.” Volgens de Privé-bron zit de zanger prima bij zijn moeder. „Hij zit vrij onbespied bij zijn moeder. Hij kan zich daar voorbereiden op een terugkeer in de schijnwerpers.”

Eerder dit jaar gingen André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar, met alle geruchten en verhalen die het met zich meebracht. Hazes was volop in de media en niet vaak was dat positief. In één van zijn laatste nummers zegt hij sorry tegen zijn zoontje voor de break-up met Monique. Het lijkt erop dat Hazes momenteel kampt met een burn-out.

Sarah van Soelen naar kliniek om te dealen met media-aandacht: ‘Onbegrijpelijk’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Concerten Holland Zingt Hazes gaan volgende maand door: met of zonder André Jr.
Sluiten