Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Winacties 15 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Winnen: 5×2 kaartjes voor digitale kunstwereld Remastered

Bijna donderdag, dus dat betekent tijd voor een Metro-winactie. Deze week geen mooie tas of nachtje weg, maar een heel leuk uitje! Wij mogen namelijk vijf keer twee kaartjes voor Remastered in Rotterdam weggeven. Dat is een soort digitale kunstwereld, aan de voet van de Erasmusbrug.

Nu vraag je je misschien af: Wat moet ik me voorstellen bij een ‘digitale kunstwereld?’. Nou, Remastered is eigenlijk veel dingen in één. Zo vind je er bijvoorbeeld een watervaldeur, kun je je eigen UFO laten vliegen en heb je interactie met scholen vissen. En ook de Oude Hollandse Meesters staan voor je klaar, bijvoorbeeld Van Gogh, Vermeer en Rembrandt. Maar zij krijgen een modern tintje. ‘Nieuwe Hollandse Meesters’ als Sam Feldt hebben de kunstwerken zo bewerkt, dat er een nieuwe digitale wereld is gecreëerd. Ook Metro mocht al een kijkje nemen. Hoe wij het vonden, lees je hier.

Winnen: 5×2 kaartjes voor digitale kunstwereld Remastered

Wij mogen dus in totaal tien mensen blij maken met een kaartje voor Remastered, die anders 24,50 euro per stuk kosten. Dus als je wint kun je je partner, een vriend(in) of bijvoorbeeld familielid meenemen.

Vele enthousiaste bezoekers gingen je al voor: „Overweldigende manier om schilderkunst van de oude meesters te vertalen naar een moderne ervaring. Alles mogelijk gemaakt door oneindig veel ICT en AV techniek, maar daar gaat het niet om. Doorslaggevend is de wijze waarop de bedenkers deze kunst tot leven brengen. Een kunstvorm op zich; 55 minuten die ik niet snel zal vergeten.”

Meedoen

Dat je ook een leuk uitje naar Remastered wil, begrijpen we heel goed. Daarom doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 20 september, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.