Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Good vibes 8 jul 2021

Elke week leuke dingen winnen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Elke donderdag om 16.00 uur de leukste, beste of meest bijzondere Metro-artikelen in je inbox ontvangen? Dat kan! Metro heeft namelijk sinds kort weer een nieuwsbrief, waarin we de pareltjes van het Metroweb delen. Leuke interviews, bijvoorbeeld, of het nieuws van de afgelopen week dat je echt niet kunt missen.

Maar geen zorgen, je hoeft het niet alleen voor het nieuws te doen. Je kunt namelijk ook elke week iets winnen. Vorige week was dat bijvoorbeeld een bon van 150 euro om vrij te besteden bij Zalando, de week ervoor kon je een airco winnen en de week daarvoor zelfs een spiksplinternieuwe smartphone. Als dat niet klinkt als iets dat je wil, weten wij het ook niet meer.

Metro-nieuwsbrief

Ook vandaag staat er weer een leuke nieuwsbrief op de planning. Daarin lichten we bijvoorbeeld ons interview met Maarten van Rossem uit, en tippen we je mooie fotografiespots in Nederland. En ook de winactie van deze week is een mooie. Metro gaat namelijk de komende tijd een aantal speciale overnachtingen testen. Eind juni sliep verslaggever Erik Jonk in een kerk (op een kerkhof). Dat was een flink bijzondere ervaring en wij mogen nog zo’n nachtje weggeven. Als je wint, mag je met je partner, beste vriend(in) of een familielid bijvoorbeeld een nachtje slapen in een kerk van 400 jaar oud. En wanneer je wakker wordt, krijg je nog een lekker ontbijtje ook.

Dus als je elke week op de hoogte wil zijn van het belangrijke (en leuke) nieuws, weet je wat je te doen staat. Je kunt je hier aanmelden, maar ook via de invulbox hier beneden. Je ziet ons om 16.00 uur, in je inbox!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Elke week leuke dingen winnen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Sluiten