Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 11 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Winnen: handige teddy-tas van Studio Noos (t.w.v. 49,95 euro)

Deze week niet één, maar twee winacties! Voor muziekliefhebbers hebben we het Maanlichtconcert tijdens het Weekend voor Romantische muziek (waar je nog steeds aan mee kunt doen!), en nu zijn de fashion-lovers aan de beurt. Wij mogen van Studio Noos namelijk vijf keer een teddy-tas in een mooie pastelkleur weggeven.

De tas kost eigenlijk 49,95 euro, maar jij krijgt ‘m gratis en voor niks. En vooral voor de mensen onder ons die elke dag flink wat met zich meesjouwen is deze tas ideaal. Als je hard moet werken, doe het dan sowieso in stijl.

De pistache-variant van de teddy-tas. Foto: Studio Noos

Winnen: teddy-tas van Studio Noos

Even over de tas zelf: het gaat om een mom-bag van teddy stof, wat betekent dat ‘ie lekker zacht is. Het heet dan wel een mom-bag, maar de tas is ook geschikt voor alle andere soorten ouders én uiteraard mensen zonder kinderen. De tas is namelijk praktisch voor aan de kinderwagen, maar ook goed te gebruiken als een grote shopper. Je kunt hem meenemen op elk avontuur in je leven (werk, sporten, reizen).

De stof, teddy, lijkt misschien iets dat je vooral in de winter zou gebruiken. Het is immers lekker warm, zacht en cozy. Maar ook op een zomerse dag, bijvoorbeeld als je gaat picknicken of naar het strand gaat, is deze tas ideaal. Je kunt de tas in twee kleuren winnen: lila en pistache. Als je wint, mag je zelf kiezen welke kleur je het liefst wil. Hieronder een foto van de lila-variant (de pistache-variant zie je hierboven):

lila tas, studio noos
De teddy-tas in lila. Foto: Studio Noos

Meedoen

Dat je deze teddy-tas van Studio Noos onder je arm wil hebben, begrijpen we heel goed. Daarom doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot maandag 16 augustus, 12.00 uur. Daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Vul hieronder je gegevens in om mee te doen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.