Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 16 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Kopen Zonder Kijken-kijkers loven alleenstaande moeder Alethea: ‘Lief en stoer mens’

Kopen Zonder Kijken-kijkers loven kandidaat Alethea. Ze is een alleenstaande moeder van twee dochters en het vinden van een huis in je eentje is best lastig. Maar haar positieve mentaliteit en goedlachse houding doen een hoop kijkers goed.

Alethea zoekt samen met haar dochtertjes Nové en Leah een huis. Ze is bewust alleenstaande moeder. Maar als alleenstaande een koophuis vinden? Dat is best wel ingewikkeld.

Alleenstaande moeder Alethea zoekt een huis in Kopen Zonder Kijken

Ze heeft een budget van 405.000 euro en zoekt een huis met drie slaapkamers en een tuintje, in Hilversum. Maar bouwkundige Bob en makelaar Alex zijn behoorlijk streng voor Alethea en vragen zich af of dat haalbaar is.

Hoewel het er even op lijkt dat het Alex niet gaat lukken om een woning te vinden, duikt daar op het nippertje een huis op, vlak in de buurt bij Aletheas huidige huis. En als presentator Martijn Krabbé uiteindelijk de moeder vertelt dat ze toch echt een huis voor haar hebben, kan ze haar geluk niet op.

Kijkers loven positieve moeder

Kijkers loven de goedlachse en hyper-positieve Alethea, die als alleenstaande moeder toch haar huis krijgt. En als zij dan uiteindelijk écht voor haar nieuwe woning staat, straalt Alethea van geluk. En hoewel Bob en Alex nog een hoop sloop- en verbouwklussen zien, vindt Alethea het huis bij de aankoop al geweldig. Zonder dat er nog maar iets aan gebeurd is.

Maar Bob heeft nog het nodige in petto om het huis ‘Alethea’-klaar te maken. En ook stylist Roos pakt goed uit. Volgens het KZK-team krijgt Alethea helemaal wat ze had gehoopt. En daar krijgen ze gelijk in, want de moeder is dolgelukkig met het eindresultaat. Haar blije en aanstekelijke lach klinkt regelmatig. En kijkers loven de alleenstaande moeder. Zo’n makkelijke en positieve KZK-kandidaat? Dat zien kijkers toch niet vaak.

Je kijkt Kopen Zonder Kijken terug via Videoland.

Zoveel belasting betaal je als loterijwinnaar over prijzengeld 

Wilfred Genee gaat discussie met Johan Derksen aan in Vandaag Inside: ‘Hoe moeilijk kan sorry zeggen zijn?’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties