Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 11 jan 2024
Leestijd: 3 minuten

Ongemakkelijkheid spat van scherm bij keuzemoment Winter Vol Liefde en dat voelden kijkers ook: ‘Niet te doen’

Het einde van tv-liefdesprogramma Winter Vol Liefde nadert. Gisteravond moest ook Saul toch echt gaan kiezen tussen zijn ‘Rafje’ en Amy Rose. Iets wat hij klaarblijkelijk heel moeilijk vond en dat was wel aan het ongemakkelijke keuzemoment te merken.

In Zweden zit overigens ook Guido in een driehoeksverhouding. Hij moet een keuze maken tussen zijn Marja en Esmeralda. Hij blijkt met beiden gezoend te hebben, maar toch vindt Guido het wel heel lastig om te kiezen tussen de twee. In buurland Noorwegen is Joyce nog de enige die een kans maakt bij Marco, al lijkt het erop dat Marco nog te veel worstelt met de dood van zijn vrouw.

Amy Rose en Rafaëlla nog over bij Saul

Edith is in Tirol erachter dat Aroen voor haar niet de perfecte match is. En Benjamin doet nog een laatste poging door te daten met Michiel, maar dat wil ook niet echt vlotten.

De meest vermakelijke taferelen spelen zich waarschijnlijk op de Zwitserse Riederalp af. Makelaar Saul heeft het er daar maar moeilijk mee. Amy Rose imponeerde hem al vanaf dag één, mede door haar strakke skipakken, en zijn ex Rafaëlla maakt ook nog steeds een kans. Alle andere vrouwen moesten wijken voor deze twee dames, die overigens ook dikke vriendinnen werden in Zwitserland.

Ongemakkelijk gesprek Winter Vol Liefde

Als het trio aan tafel zit voor de lunch, heeft Saul besloten dat dat hét moment is om een knoop door te hakken. Maar de ongemakkelijkheid spat van het scherm. De Zwitserse makelaar zit onwennig op zijn telefoon en er volgen ijzige stiltes. Totdat Saul klaarblijkelijk al zijn moed bij elkaar verzameld heeft. „Ik wil beginnen over een lastig onderwerp”, waarna Saul ongemakkelijk begint te lachen en heel vaak ‘eh’ zegt.

Saul wil namelijk naar Italië toe en neemt één persoon mee. „Ik weet niet hoe jij er in staat Raf? Ik heb met Amy wel een soort van romantische klik. Ik zat te denken om met Amy gezellig te gaan eten.” Rafaëlla antwoordt dat zij dat ook een goed idee vindt. „Ik heb het er wel heel moeilijk mee gehad de afgelopen tijd”, aldus Saul.

Kijkers voelen ongemakkelijkheid

Uiteindelijk gaat Rafaëlla naar huis. Amy Rose is in ieder geval blij dat Saul ein-de-lijk de knoop doorhakte. „Ik heb iedereen zien komen en zien gaan. En dat terwijl de meesten, en ik zelf ook, dacht: ‘Hallo ik ben 20 en hij is 9 jaar ouder. Ik word als eerste eruit geknikkerd’, maar dat was niet zo”, aldus een dolgelukkige Amy Rose.

Kijkers konden de ongemakkelijkheid bij dit keuzemoment zelfs thuis op de bank voelen. Overigens draait de geruchtenmolen over Amy Rose en Saul inmiddels overuren. De twee zouden al verloofd zijn én men speculeert dat Amy Rose zwanger zou zijn.

Je kijkt Winter Vol Liefde terug via Videoland.

Benjamin is helemaal klaar met Joshua in Winter Vol Liefde: ‘Je bent dominant en manipulatief’

Amy Rose klaar met twijfels van Saul in Winter Vol Liefde: ‘Ga lekker voor mij’

B&B Vol Liefde-Ruud doet tweede poging in Winter Vol Liefde

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties