Cassandra Oostrom
Cassandra Oostrom Televisie 5 jan 2024
Leestijd: 3 minuten

Amy Rose klaar met twijfels van Saul in Winter Vol Liefde: ‘Ga lekker voor mij’

De emoties lopen hoog op in Winter Vol Liefde. In Sauls Zwitserse appartement lopen namelijk zijn prille liefde Amy Rose én zijn ex-geliefde Rafaëlla rond. Maar wie wil hij nou eigenlijk? Amy Rose? Of Rafaëlla?

De tweestrijd begint Amy Rose inmiddels op te breken. „Ik ga hier toch niet nog een paar dagen zitten met een man die niet weet wat hij wil?”

Tweestrijd in Winter Vol Liefde

Niet alleen Amy Rose vindt het ingewikkeld. Ook Rafaëlla noemt het een „lastige situatie”. De situatie wordt alleen nog maar meer ingewikkeld als Amy Rose in de nieuwe Winter Vol Liefde-aflevering op camera toegeeft vlinders te voelen in haar buik.

Saul zit vervolgens in tweestrijd. Gaat hij voor een nieuwe liefde? Of voor zijn oude vlam? De twijfels beginnen ook hém inmiddels op te breken. „Ik heb heel slecht geslapen”, vertelt hij. „Ik heb het idee wat ik ook kies, ik verlies toch. Ik denk dat iemand wegsturen meer pijn doet dan dat het fijn voelt dat diegene die ik kies er nog is. Dat is gewoon klote.”

Amy Rose of Rafaëlla

Maar kiezen moet Saul hoe dan ook. De 20-jarige Amy Rose maakt een duidelijk statement: „Het heet letterlijk Winter Vol Liefde, dus ga dan lekker voor mij. Ondanks het leeftijdsverschil hebben we zo’n intense band.”

Saul ontkent niet ook dol te zijn op Amy Rose. „Ze is zo’n topmens. Zoals ze is, mag ze blijven.” Maar hij kiest niet volledig voor haar. En dat zorgt voor tranen bij Amy Rose. „Ik stel mezelf niet zo snel open. Het lijkt me gewoon verschrikkelijk als ik dit straks kwijt ben. Ik wil je gewoon nog beter leren kennen en nog meer met je meemaken”, vertelt ze.

„Ik heb nog nooit zo snel zo’n sterk gevoel gehad als voor jou. Ik ben gewoon bang dat ik in Raf een heel goede vriendin verlies”, reageert Saul vervolgens. „Ik weet hoe Raf is.”

‘Waar ben je bang voor?’

De emoties zitten inmiddels hoog bij Amy Rose. „Het is gewoon kut dat ik me helemaal heb opengesteld en dat je zulke goede gesprekken met iemand hebt en dan opeens weet hij het niet meer. Hij vertelt ook dat hij helemaal geen gevoelens meer voor haar heeft. Dan denk ik: waar ben je dan bang voor? Hij is niet eerlijk tegenover zichzelf. Totaal niet”, vertelt ze geëmotioneerd. „Hij moet niet voor haar kiezen, omdat hij bang is om een vriendschap kwijt te raken. Wat is nou belangrijker?”

Amy Rose wil daarom antwoord van Saul. En met een beetje vaart ook. „Ik ga hier toch niet nog een paar dagen zitten met een man die niet weet wat hij wil?”

Ook de Winter Vol Liefde-kijkers thuis zijn klaar met de besluiteloosheid van Saul. „Wat een irritante draaikont is die Saul”, schrijft een kijker op X. „Die Saul houdt twee vrouwen aan het lijntje als twee klanten voor hetzelfde huis”, voegt een andere kijker toe.

Je kunt Winter Vol Liefde terugkijken via Videoland.

Doden bij treinbotsing op Indonesisch eiland Java

Politie onderzoekt mogelijke ontvoering in Purmerend

Doden bij treinbotsing op Indonesisch eiland Java

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties