Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 10 jan 2024
Leestijd: 3 minuten

Hilariteit bij Winter Vol Liefde-kijkers om schoonheidsritueel Amy Rose en Rafaëlla

Kandidaten Amy Rose en Rafaëlla, die het hart van Saul proberen te veroveren in Winter Vol Liefde, willen er voor hem goed uit blijven zien. Maar hun beautyroutine zorgt voor hilariteit bij kijkers.

Winter Vol Liefde nadert het einde van het seizoen en dat betekent dat de kandidaten straks een keuze moeten maken. Benjamin onderzoekt in Zwitserland of Michiel, na het vertrek van de uitgesproken Joshua, nog een verschil kan maken. En Edith doet in Tirol nog een poging om haar laatste man Aroen skilessen te geven, maar dit was wederom zonder succes. Eerder haalde Mike bij haar hilarische kapriolen uit op de skipistes. En Guido zit in Zweden inmiddels verwikkeld in een driehoeksverhouding met Marja en Esmeralda. Iets waarvan hij helemaal in de war raakt.

Marco neemt Joyce in Noorwegen mee op een hondensledetocht. Maar tijdens de tocht wordt Joyce duizelig. Ze heeft namelijk borstkanker gehad en heeft door de chemokuren nog steeds bloedarmoede. Marco verloor zijn vrouw 2,5 jaar geleden aan leukemie. En als hij merkt dat Joyce niet lekker wordt, krijgt hij toch flashbacks naar de moeilijke tijd met zijn zieke vrouw.

Bijzondere beautyroutine Rafaëlla en Amy Rose

Saul kreeg er op de Zwitserse Riederalp opnieuw twee vrouwen bij, maar hij heeft eigenlijk zijn handen vol aan Amy Rose en Rafaëlla. Die overigens geen concurrenten, maar dikke vriendinnen blijken.

De twee besluiten in hun pyjama’s de sneeuw te trotseren. „Drie, twee, één”, roept Amy Rose en dan drukken de dames hun hoofd in de sneeuw. Een paar seconden is het stil. Als ze hun gezicht uit de sneeuw halen, zegt Rafaëlla: „Zie je het? Tien jaar jonger.”

En mocht je je afvragen wat die twee aan het doen waren? Amy Rose legt het even uit: „Het is heel erg goed voor de doorbloeding. Normaal heb je ook van die icings thuis. Die kun je over je gezicht heen rollen. Het is heel erg goed, mensen thuis. Voor een mooie strakke huid zonder botox en fillers.”

Hilariteit bij Winter Vol Liefde-kijkers

Eerder is al gebleken dat Amy Rose nogal een karakter is. Dat er nu twee nieuwe dames in het huis zijn, boeit haar niet, legt ze uit. „Ik heb het idee dat ze geen kans meer maken. Dat klinkt misschien heel erg egoïstisch. Maar hij kent Rafaëlla al super lang en ik ben hier al vanaf het begin.” Volgens haar kan Saul amper een keuze tussen haar en Rafaëlla maken, laat staan dat hij zich nu in een paar dagen gaat openstellen voor de nieuwkomers. „Ik geloof er niet in.”

Amy Rose krijgt overigens wel gelijk. Saul besluit de andere dames naar huis te sturen. Hij wil namelijk een keuze maken tussen Rafaëlla of Amy Rose. Kijkers keken overigens nogal op van de ‘sneeuwbehandeling’ van de twee dames. Een greep uit de reacties vind je hieronder:

Je kijkt Winter Vol Liefde terug via Videoland.

Beau van Erven Dorens komt voor Gordon op na openhartig gesprek over zelfmoordgedachten

Ruben van der Meer en Leo Alkemade zoenen elkaar in Last One Laughing: ‘Seksuele spanning’

Natuurlijk komt Raven van Dorst in Nachtdieren ook mannen met een dildo op straat tegen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties