Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Déze kandidaat uit B&B Vol Liefde is nu bij Benjamin op bezoek

Benjamin Willemsen woont op 2000 meter hoogte in een skigebied in Zwitserland. Elke ochtend wordt hij wakker met een prachtig uitzicht en hij start zijn dag het liefst in de zon op de piste. Benjamin werkt in de horeca, is spontaan, avontuurlijk, zorgzaam, betrouwbaar en is een levensgenieter… maar dat moet wel met een goeie vent, niet zo maar iemand.

Hij vond niet zijn soulmate in het programma Winter Vol Liefde, maar dat betekent niet dat hij alleen is daar op de berg. Hij krijgt regelmatig visite en nu duikt er wel een heel bekend gezicht op.

Benjamin heeft bezoek

Het is Anna! Je weet wel, die liefdeskandidaat van Bram uit B&B Vol Liefde. Anna woont zelf in Zweden dus die is de kou wel gewend, maar ze is nu in Zwitserland. „Ze is snowboardleraar in Wallis en had deze week training in Aletsch Arena”, zo laat Benjamin weten via zijn Instagram Stories. Ook plaatst hij een gezellige foto van hen twee. Eerder vroeg hij zijn volgers te raden wie er bij hem op bezoek was en de winnaar zou een biertje krijgen. Niet gelukt, Anna bleek een moeilijke!

Foto: @benjaminwillemsen

Dat het voor Benjamin niet héél soepel ging tijdens zijn zoektocht naar liefde, was duidelijk. Hij was het meest geïnteresseerd in Joshua, maar dat bleek ook meteen wat toxic te zijn. Joshua was namelijk al in love, wilde alleen maar bij Benjamin zijn en wilde graag alles onder controle hebben, vond Benjamin zelf. Aan het einde van het programma kan Benjamin het niet langer aan en gaat tegen Joshua zeggen wat hij van hem vindt.

„Jij kunt je niet aanpassen aan een ander”, zo zei Benjamin. „En jij wil het graag hebben zoals jij het wilt hebben. Jij bent daarin heel dominant en ik gebruik het woord liever niet maar een beetje manipulatief. En ik vind dat ook een dikke middelvinger naar mij toe, dat is gewoon hoe je bent.” Uiteindelijk ging Joshua naar huis en bleef Benjamin opgelucht achter.

Daan Schuurmans bij Op1 over nieuw seizoen Het verhaal van Nederland: dit is het nieuwe verhaal

Emotionele Sophie Hilbrand over afwezigheid Khalid Kasem: ‘Geweldige man, we missen hem’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties