Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 14 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Perfecte Plaatje-kijkers zijn het niet eens met winnaar: ‘Vreemde uitslag’

De finale van het Perfecte Plaatje gisteren werd een wervelwind aan emoties. Actrice Loes Haverkort en acteur Niek Roozen namen het tegen elkaar op. Maar veel kijkers zijn het uiteindelijk niet eens met de uitslag.

Roozen en Haverkort streden hun finale in Ierland. De twee BN’ers ontwikkelden in het programma hun fotografie-skills. Ze kregen twee opdrachten in de laatste aflevering van het programma. Zo moesten ze een model vliegend op de foto zetten en een drieluik maken in de kleuren van de Ierse vlag.

Niek Roozen geëmotioneerd in Perfecte Plaatje

Roozen heeft zich in de afgelopen afleveringen ontpopt tot publieksfavoriet. Hij kiest ervoor om bij de drieluik bergen, schapen en een roodharig meisje te fotograferen. Maar tijdens het fotograferen van de schapen gaat het allemaal niet zo vlotjes en kan de acteur niet op tijd bij het roodharige meisje zijn. Roozen kan zijn tranen niet bedwingen.

„Dit waren de twintig minuten die ik met dat meisje had. Op een gegeven moment komt alles eruit. De hele reis van Het Perfecte Plaatje, wat ik allemaal heb gedaan, vandaag ook weer. Hoeveel stress ik heb gehad tot hoeveel mooie dingen ik heb meegemaakt. En ik weet niet, het wordt gewoon even best wel te veel”, blikt hij terug op zijn Perfecte Plaatje-avontuur.

Emotioneel

Uiteindelijk vindt Roozen aan het einde van de opdracht alsnog een roodharige dame die op de foto wil. Als de acteur klaar is, valt hij in de armen van presentator Tijl Beckand. Die als vaderfiguur zegt: ‘Het is goed, het is goed’ en ‘goed gedaan, jochie’.

En dat beeld heeft net even meer lading bij Roozen. Hij zat namelijk in het vorige seizoen (niet het huidige) van Expeditie Robinson. Toen hij het programma verliet, belde hij met zijn vader en werden ze allebei heel emotioneel. Zijn vader overleed namelijk vlak na zijn deelname aan kanker.

Kijkers zijn het niet eens met de uitslag

Uiteindelijk is het Haverkort die er met de winst vandoor gaat. Haar vliegshoot, waar zij veel stress bij ervoer, pakte uiteindelijk heel mooi uit. Kijkers concluderen dat Roozen weer beter scoorde op de drieluik-opdracht. Toch vinden veel kijkers dat Roozen de uiteindelijke winnaar had moeten zijn.

Je kijkt het Perfecte Plaatje terug via Videoland.

Frans Timmermans ziet gelijkenis tussen Geert Wilders en karakter uit Nemo

Loslippige Gerard Joling bij VI over gecanceld worden: ‘Mag daar eigenlijk niet over praten’

Peter Gillis doet romantisch en dat trekken Massa is Kassa-kijkers heel slecht: ‘Wat genant’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties