Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 14 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

LLDL-Sylvia en René zijn na 24 uur smoor op elkaar: ‘Ik hou van jou’

Het was alweer even geleden dat er een koppel in het Lang Leve De Liefde-huis ontstond. Maar gisteravond stond de villa in vuur en vlam tijdens de date van Sylvia en René. Wat 24 uur wel niet allemaal teweeg kan brengen.

Sylvia en René hadden al een goede eerste ervaring met elkaar. En tijdens de 24-uurs-date wakkerde het vlammetje nog verder aan. Onder meer hun karaoke-sessie zorgde voor vermaak bij het kijkerspubliek. Zoveel passie en liefde zit er echt niet bij iedere LLDL-date in. Zo speelde bij LLDL-Milou haar ochtendhumeur op toen Ruben de oren van haar hoofd kletste.

René en Sylvia smoor in Lang Leve de Liefde

Er wordt tussen Sylvia en René druk geknuffeld en gekust en René laat er geen gras over groeien. „Ik hou van jou. En ik heb het gevoel dat je me gelukkig gaat maken”, fluistert hij. „Ik ben verliefd op je.”

De twee lijken elkaar helemaal gevonden te hebben. Ze bespreken toekomstplannen, waaronder samenwonen in Zaandam. „Ik voel de hartstocht wel”, aldus René. En ook Sylvia heeft dezelfde gevoelens. „Ik voel wel een beetje vlinders in mijn buik. En ik hou van jou.” En René doet daar nog een schepje bovenop: „Ik zou graag oud met je willen worden. In voor- en tegenspoed. We stappen morgen de deur uit als man en vrouw.”

Veel ‘Ik hou van jou’ in LLDL-villa

Daarna volgt een gepassioneerde zoen en veelvuldig „ik hou van je” over en weer. Later organiseert René nog een romantisch diner voor zijn Sylvia. Met rozenblaadjes, kaarslicht en pizza.

Cupido schoot weer eens raakt in de Lang Leve De Liefde-villa. Sylvia en René kregen nog een hotelovernachting cadeau en stappen samen een nieuw avontuur in. „We zijn een match. We gaan ervoor.”

Je kijkt Lang Leve de Liefde terug via KIJK

Perfecte Plaatje-kijkers zijn het niet eens met winnaar: ‘Vreemde uitslag’

Sterre Koning genoot van Soundos bij De Tatta’s: ‘Vooraf de film cancelen en dan het Gouden Kalf uitreiken, haha’

Dilemma: ‘Mijn beste vriendin heeft een affaire en daar heb ik moeite mee’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties