Isabella van den Berg
Isabella van den Berg Televisie 5 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Afkappingen in B&B Vol Liefde: Martijn stuurt nieuwe dame na een dag naar huis en Marian deelt cijfers uit

In B&B Vol Liefde maakte nieuwkomer Gerry gisteren nog steeds geen schijn van kans bij Marian en Leendert heeft het moeilijk na het vertrek van Thalia. De aflevering wordt getekend door de vele afkappingen. Bram en Yamie-Lee hebben namelijk geen succesvolle date, en Gerry kan van Marian rekenen op een heel laag ‘rapportcijfer’.

In Thailand ziet Martijn de nieuwe dame totaal niet zitten. „Ik ga er geen doekjes om winden”, zegt hij en dat doet hij heel letterlijk. Na wat lijkt amper een dag te zijn geweest, kan de nieuwe dame nu alweer vertrekken.

B&B Vol Liefde bij Bram in Zweden

We beginnen bij Bram in Zweden. Hij woont zelf nogal afgelegen en primitief, maar hoopt dat er iemand is die dat ook wel ziet zitten. Zo is Suus bij Bram van de partij, die je tussendoor vooral ‘nice’ en ‘sick’ hoort zeggen. Haar codetaal is inmiddels voorzien van een woordenboekje.

Bram moet zijn dames in B&B Vol Liefde waarschuwen voor een lynx die hij tijdens een wandeling niet ver van zijn huis spotte. „Je bent me nu wel een beetje bang aan het maken.” Lynx of geen lynx, Yamie-Lee heeft geen tijd te verspillen. „Ik zou een paar uurtjes van je tijd willen vandaag.” Yamie-Lee probeerde het te vragen voor Suus iets kon zeggen. „Ik merk dat zij veel space inneemt.” Yamie-Lee en Bram gaan picknicken. Maar na de date voelt Yamie-Lee zich toch wat verdrietig. Ze heeft niks romantisch gevoeld, en ze weet niet wat Bram wil. Suus heeft meer succes bij Bram, hij geeft aan dat ze ‘potentie’ heeft. Aan het einde van de dag kappen Yamie-Lee en Bram het af.

Leendert verwelkomt nieuwe dame

Bij Leendert is de omgeving bewolkt. Er is een leegte gekomen nu dat Thalia weg is. „Ik had gisteravond een eenzaam gevoel. Ik mis Thalia. Maar het is goed zo, even door de zure appel heen bijten.” Gelukkig voor ‘ouwe snoepert’-Leendert is de volgende dame in B&B Vol Liefde naar hem onderweg. De 71-jarige Niesje komt hem opzoeken. Bij de ontmoeting houdt Leendert haar hand stevig en lang vast.

Marian heeft de heren een cijfer

Ed vermaakt zichzelf wel bij Marian in de B&B. „Ik merk dat elke dag mijn gevoel positiever wordt.” Nieuwkomer Gerry valt met zijn neus in de boter want Marian trakteert de heren op een groepsdate. Ze gaan de zee op, onder begeleiding van Eduardo. Ze spotten wat dolfijnen en Ed test de wateren bij Marian. Hij gooit soms een arm om haar heen: „Het wordt steeds gezelliger”, aldus Marian. Tijdens een gesprek met Eduardo geeft Marian Ed een 8, Olof krijgt een 6 en Gerry een hele magere 2. „Hij is echt niet mijn type. Ik ga Gerry naar huis sturen.”

‘Vraag me af of er überhaupt een vrouw in zijn leven past’

In Thailand zou je denken dat nieuweling Silvana de ideale match is van Martijn op het gebied van ‘geen ochtendmens’ zijn. Ze lijken beiden graag een gat in de dag te slapen. Maar er zijn veel „dingetjes die not done zijn” voor Martijn. Dingetjes die hij niet heeft gezien op de ingestuurde video. Martijn doelt op de tatoeages in haar nek, op de vingers en de piercing door haar lip. „Ik vind het raar dat dat me niet is opgevallen.” Martijn neemt de twee dames mee naar een massagesalon. Daar stoort hij zich nogal aan Silvana. Diana vond de sfeer „ongemakkelijk”. En na slechts een paar uur op Thais grondgebied vertrekt Silvana alweer.

Je kunt de aflevering van B&B Vol Liefde terugkijken via Videoland.

Femke Wiersma betreedt strijdtoneel De Slimste Mens met succes: ‘Dat was spannend!’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.