Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 14 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Boerderij van Dorst-gasten Splinter Chabot en Ferry Doedens ‘flirten’ erop los

Kijkers lijken gisteravond een beetje verdeeld over de gasten in Boerderij van Dorst. Gasten Ferry Doedens en Splinter Chabot lijken het op de boerderij in ieder geval goed met elkaar te kunnen vinden. En ze flirten wat af.

Lang niet alle kijkers reageren ‘aardig’ op de aflevering met Doedens en Chabot. Want niet iedereen blijkt even geïnteresseerd in deze twee gasten. Overigens krijgt Van Dorst, zoals dat wel vaker gebeurt, lovende reacties. Vooral de humor, open en oordeelloze houding en nieuwsgierigheid van Van Dorst blijft het goed doen bij het kijkerspubliek. Veel kijkers maakt het dan niet uit wie de gasten zijn, als Van Dorst maar in beeld verschijnt.

https://twitter.com/navy_girl1974/status/1591891848171520000

https://twitter.com/SebastiaanZaal/status/1591893593639325699

Splinter Chabot en Ferry Doedens te gast in Boerderij van Dorst

Doedens vertelt in de aflevering over zijn kwetsbaarheden. Overigens kreeg hij eerder behoorlijk wat kritiek na zijn deelname aan het programma Special Forces. In Boerderij van Dorst komen zijn cocaïneverslaving, zijn OnlyFans-carrière, paniekaanvallen, zijn fetisj voor witte sportsokken en andere zaken ter sprake. Doedens loopt behoorlijk tegen zichzelf aan en daar durft hij in Boerderij van Dorst eerlijk over te vertellen. En daar hebben sommige kijkers wel bewondering voor.

https://twitter.com/anyenban/status/1591896452586164225

Chabot blijkt een vrolijke ‘spring-in-t-veld’ die met een, door een designer ontworpen, werkbroek de boerderij binnenloopt. En ook Chabot krijgt van sommige kijkers complimenten over zijn positieve karakter. Die evenals eerlijk vertelt over zijn onzekerheden en worstelingen met zijn geaardheid in zijn jeugd.

Romantiek en flirten aan tafel bij Raven van Dorst

Maar hoewel lang niet elke kijker sympathiek reageert op de Boerderij van Dorst-gasten van gisteravond, spatten de warme gevoelens er op de boerderij er wel vanaf. Want Chabot en Doedens flirten door de hele uitzending heen wat af. En het etentje in de avond lijkt uiteindelijk op een soort date, waar Van Dorst als vijfde wiel aan de wagen tussen zit.

Chabot vertelt namelijk dat hij het soms best lastig vindt om de liefde te vinden als bekend persoon. „Als iemand uit het werkveld komt dan scheelt het al, want dan weet je dat het niet boeit.” Waarna Doedens ietwat flirterig reageert: „Okee…?” De twee gasten beginnen zenuwachtig te lachen en Chabot zegt tegen Van Dorst: „Ik weet niet waar jij slaapt?” Van Dorst grapt dat die wel een tentje opzet in de tuin. En merkt op dat Chabot een beetje ongemakkelijk wordt. Daarna vertelt Chabot over zijn romantische verlangens en Doedens blijkt precies te hebben wat Chabot zoekt. „Jij moet echt weggaan nu”, zegt Chabot tegen Van Dorst.

Maar toch blijken er onder het kijkerspubliek genoeg mensen zijn die wederom geïntrigeerd zijn door de aflevering van Boerderij van Dorst. 

https://twitter.com/Caartje65/status/1591897435751813123

Je kijkt Boerderij van Dorst terug via NPO

Kijkers lovend over aftrap nieuw seizoen Even tot hier: ‘Genieten in het kwadraat’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Boerderij van Dorst-gasten Splinter Chabot en Ferry Doedens ‘flirten’ erop los
Sluiten