Judith Tielemans
Judith Tielemans Televisie 21 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Vonken spatten ervanaf in De Bachelor: ‘Ik voel kriebeltjes’

Iedere aflevering komen de kandidaten een stukje dichterbij het hart van bachelor Thomas van der Vlugt. Deze week moet Thomas weer afscheid nemen van één dame en dat betekent dat er nog maar twee kandidaten overblijven. Wie gaat er met hem mee naar huis?

Voordat het keuzemoment in Videolands zoektocht naar de liefde zover is, krijgen de kandidaten wat mentale steun van het thuisfront. De beste vrienden van Inge, Merel en Maureen zijn speciaal overgevlogen naar Mexico om de bachelor te ontmoeten. Hoe oprecht is Thomas eigenlijk? En hangt er liefde in de lucht? Daar zijn de vrienden van de drie overgebleven kandidaten reuzebenieuwd naar.

Pottenbakken met De Bachelor

Thomas neemt Inge en haar vriendin mee naar een cursus pottenbakken, om zo op een ontspannen manier te kletsen. Het blijft niet alleen bij praten: er wordt ook een kusje uitgedeeld in het liefdesprogramma. De date van Maureen en haar misschien wel toekomstige vriend is een tikkeltje sportiever. Zij gaan suppen door het helderblauwe water van Mexico. Voor Merel en haar +1 staat een potje golfen op de planning. De vonken spatten ervanaf en Thomas kan zijn handen niet van haar afhouden.

Als Merel toegeeft dat ze „kriebeltjes” voelt in het bijzijn van de bachelor, is het hek van de dam. De 26-jarige mag door naar de 24 uurs-date. Al hoopt Thomas wel dat het meer kan worden dan een vakantieliefde. Ook bij Inge heeft hij zo zijn twijfels. „Jij wilt het beste voor mij en ik wil het beste voor jou. Maar ben ik het beste voor jou?”, vraagt Thomas vlak voor het beslismoment. „Tijdens onze laatste date heb ik je gekust. Het voelde goed, maar ik kreeg niet de kriebels waar ik op hoopte. Daarom wil ik eerlijk met je zijn: ik wil je niet langer hier houden. Ik wil je laten gaan.”

Maureen en Merel blijven over

Een pijnlijk moment voor Inge, maar toch houdt de kandidaat zich groot. „Het lucht op”, reageert ze. Voor Maureen is er goed nieuws: ook zij mag door naar de 24 uurs-date. Nog maar één aflevering en dan weten we wie Thomas mee naar huis neemt.

De Bachelor is iedere woensdag te zien bij Videoland.

Tranen door onverwachte exit in De Bachelor: ‘Wat een emotie’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vonken spatten ervanaf in De Bachelor: ‘Ik voel kriebeltjes’
Sluiten