Judith Tielemans
Judith Tielemans Televisie 10 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers De Bachelor niet te spreken over rozenceremonie: ‘Onsportief’

De Bachelor is alweer even aan de gang en dat betekent dat Thomas van der Vlugt steeds dichterbij zijn ware liefde komt. Om dat te bereiken moet hij natuurlijk wel een aantal vrouwen teleurstellen. In de aflevering van gisteren gaan er twee kandidaten naar huis. En daar wordt veel over gesproken door twitterend Nederland.

De droomvrouw van De Bachelor is een avontuurlijk iemand, maar ook zeker sportief. Een work-out op de vroege ochtend mag dan niet ontbreken. Ook niet als het onaangekondigd is en je nog in je pyjama zit. „Ik heb nog geen make-up op”, schreeuwt één van de deelnemers als haar droomman onverwachts zijn entree maakt in de Hacienda. Daarmee staat ze gelijk 1-0 achter, want Thomas zoekt iemand met „natural beauty, niet teveel poespas, niet te veel make-up, iemand die normaal is, net zoals ik.

De Bachelor

Wie weet is dat wel de 30-jarige Inge, een dame van wie Thomas „zeer onder de indruk is.” Eerder zei hij al over haar dat ze „een fijne energie heeft” en dus nodigt hij de brunette uit voor een speciale date. Kanoën in Mexico, een drankje op het strand met ondergaande zon: Inge kan niet ophouden met grijnzen. En dat zien ook de andere deelnemers. Ze straalt!

Dat Inge tijdens de rozenceremonie als eerste een roos krijgt, is geen verrassing. Maar dat er twee meiden afscheid moeten nemen van de rest, ziet de rest niet aankomen. De Bachelor vindt Karen „lief en leuk”, maar of er een romantische klik is, moet hij nog ontdekken. Maar voorlopig is ze nog safe en krijgt de blondine de laatste roos.

Intens afscheid

De groep neemt afscheid van Frederique en Romy, die allebei op hun eigen manier gedag zeggen. Dat Frederique met een lompe knuffel en ‘doei’ het programma verlaat, vinden kijkers niet echt netjes. „Pfff vind dit wel intens voor Thomas op zo’n moment wil je iemand toch een knuffel geven. Frederique had wel fatsoenlijk gedag kunnen zeggen. Thomas is puur en oprecht. Had ik mezelf maar aangemeld” klinkt het op Twitter.

Ondanks dat de excentrieke Romy veel kritiek heeft gekregen tijdens het liefdesprogramma, weet ze in deze scene toch nog wat sympathie te winnen van de kijker. „Je kunt zeggen wat je wilt over Romy, maar ze pakt dit wel een stuk sportiever op dan Frederique”, reageert iemand.

Dat Romy mee heeft gedaan aan een miss-verkiezing is overigens wel te zien bij haar afscheid. Met twinkelende ogen loopt de blondine naar voren, waar ze Thomas vertelt hoe jammer ze het vindt. Met opgeheven hoofd verlaat ze de Hacienda. Maar niet voordat ze de rest een luchtkus toewuift. Doeg!

De Bachelor is terug te zien op Videoland.

Pittige onthullingen tijdens reünie de Bachelor: heeft Tony zijn liefde gevonden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.