Quirine Brouwer
Quirine Brouwer Televisie 1 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Britse zanger Ed Sheeran dinsdag te gast bij Eva Jinek

Dinsdag schuift in praatprogramma Jinek niemand minder dan wereldster en zanger Ed Sheeran aan. Dat een internationale bekendheid in levenden lijve weer aan tafel kan komen zitten, is een primeur sinds het begin van de coronacrisis, meldt RTL.

Ed Sheeran te gast bij Jinek

Ed Sheeran komt in Nederland op bezoek om zijn nieuwe album = (spreek uit als ‘equals’) te promoten. Het album verschijnt op 29 oktober en bevat verschillende hits, waaronder Bad Habits en Shivers. Die laatste zal hij bij Jinek ook ten gehore brengen in een akoestische versie, laat de zender weten. Wie hoopte nog snel kaarten te kunnen scoren om erbij aanwezig te zijn, heeft pech: de publieksplekken zijn voor de dinsdag allemaal uitverkocht. Hopelijk gaat het interview Ed Sheeran Eva Jinek wat makkelijker af dan het gesprek met Bond-acteur Daniel Craig van eerder deze week, dat nogal pijnlijk verliep.

Voordat Ed Sheeran plaatsneemt aan tafel bij Jinek, geeft hij ook een intiem concert in ‘the Qube’ bij Qmusic. Luisteraars konden kaarten winnen om bij dit concert aanwezig te zijn, tot grote blijdschap van zijn fans.

https://twitter.com/TessaSneyers/status/1443920938354024490

The Mathematics Tour in 2022

Maar ook voor fans die niet in het publiek bij Jinek zitten óf naast de kaarten voor het concert in the Qube grepen, is er goed nieuws. Volgend jaar start Ed Sheeran zijn nieuwe wereldtournee en zal daarmee ook Nederland niet overslaan. Op 14 en 15 juli 2022 komt hij met The Mathematics Tour in de Johan Cruijff Arena langs om nieuwe én oude hits te spelen.

Het gesprek met Ed Sheeran is dinsdag 5 oktober om 22.00 uur te bekijken op RTL 4.

Publiek bij Jinek en knuffelen bij Op1: Einde 1,5 meter wordt gevierd

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.