Redactie Metro
Redactie Metro Televisie 28 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Ongemakkelijk interview Eva Jinek met Bond-acteur is inkoppertje voor LuckyTV

Presentatrice Eva Jinek liet gisteravond in haar talkshow Jinek beelden zien van haar interview met Bond-acteur Daniel Craig. Alleen liep dat gesprek niet zoals ze hoopte en zorgde dat voor ietwat ongemakkelijke televisie. En natuurlijk komt dan al snel LuckyTV om de hoek kijken.

In de uitzending van gisteravond komt de nieuwe James Bond-film aan tafel uitgebreid ter sprake. Deze week draait No Time To Die, na lang uitstel, in de bioscopen. Jinek, naar eigen zeggen een „groot Bond-fan”, mag hoofdrolspeler Daniel Craig interviewen. Voor het weekend neemt ze het gesprek op, dat ze gister in haar uitzending liet zien.

Ongemakkelijk interview Jinek en Bond-acteur

Maar de ongemakkelijkheid spat van het scherm als Jinek haar gesprek begint. Ze opent het interview met een grapje, dat niet goed valt bij de Bond-acteur. Ze vergelijkt in het interview de wachttijd van de film (achttien maanden) met een bevalling. Craig onderbreekt Jinek door aan de technici te laten weten dat het beeld verkeerd is. Hij wil zichzelf niet zien als Jinek praat. Zo tikken twee minuten op de teller weg. „Ik had maar tien minuten, dus ik dacht: moet ik die grap nou nog een keer maken? Het zijn acteurs, dus dan zal ik hem nog een keer maken. Toen zei hij alleen maar: ‘Een film en een baby zijn twee heel verschillende dingen.’ Daarna moest ik nog monter verder.”

LuckyTV maakt eigen variant

Aan tafel zit ook Tijl Beckand, die na afloop Jinek plaagt met het stroeve interview. „Hoe vond je het? Wat gebeurt hier?”, zegt hij. Dan legt Jinek uit dat de omstandigheden niet echt meewerkten. „Je mag dan inbellen voor een Zoom-gesprek en dan sta je in de wacht met ongeveer 680 andere omroepen die hem gaan interviewen”, vertelt ze. Een pr-dame uit Londen verbindt haar dan door met Craig. „Ik heb geprobeerd om originele vragen te stellen, want je weet dat die mensen al 780 uur daar zitten en elke tien minuten een nieuwe gekke journalist krijgen met waardeloze vragen.” Vandaar dat de presentatrice de gespannen sfeer en het ijs wilde breken.

En als er iets is dat ongemakkelijke momenten nog leuker kan maken, dan is het LuckyTV wel. Hieronder vind je de LuckyTV-variant van het interview. Waarin Jinek haar mond helemaal niet meer houdt.

Wil je de hele uitzending bekijken? De aflevering van gisteravond vind je hier

Bioscoopzalen blijven te leeg, ondanks coronatoegangsbewijzen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ongemakkelijk interview Eva Jinek met Bond-acteur is inkoppertje voor LuckyTV
Sluiten