Erik Jonk
Erik Jonk Televisie 21 sep 2021

Wéér singles die liefde zoeken op tv: dit zijn de 10 Videoland-vrouwen van Are You The One?

Alwéér singles die hunkeren naar de liefde op de buis? Jazeker. Wat je er ook van vindt: Videoland komt met een nieuw datingprogramma, Are You The One? 

De streamingdienst heeft vandaag de tien vrouwelijke kandidaten bekendgemaakt.

Videoland heeft nog maar net de zoektocht van de single dj Tony Junior zeer onsuccesvol afgerond, of na The Bachelor staat al weer een opvolger klaar. Twintig singles gaat het deze keer zelfs om, met net zoveel vrouwen als mannen.

Singles kunnen liefde (en 200.000 euro) winnen

Twintig singles zoeken in het programma Are You The One? naar hun perfecte match. Zij hopen 200.000 euro mee naar huis te nemen en ware liefde te vinden (of hopen vooral heel erg 200.000 euro te winnen, maar dat hebben we natuurlijk niet gezegd…).

Wat als je verliefd wordt op een kandidaat die niet jouw perfecte match blijkt te zijn? Ga je dan voor de liefde of voor het spel? Door middel van opdrachten, een zogeheten Truth Booth en Match Up Ceremonies moeten de deelnemers erachter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Kaj Gorgels, hij heeft het maar druk nu hij ook Expeditie Robinson presenteert, praat de boel op zijn bekende behendige manier aan elkaar.

De tien vrouwen van Are You The One?

Maak hier kennis met de vrouwelijke deelnemers die dit avontuur op Videoland – en later ook MTV – aangaan. En de mannen dan? Die vind je hier.

1. Yasmin

De stoere en sportieve 32-jarige Yasmin is groot fan van vechtsport, houdt van dansen en staat als het kan graag op haar snowboard. Het enige wat ze nog mist is een man waar ze haar passies mee kan delen. Yasmin is op zoek naar iemand met veel humor én die haar genoeg tegengas kan bieden.

Are You The One? Yasmin
Yasmin. Foto: Mark Engelen

2. Floor

De 31-jarige Floor is een gezelligheidsdier en niet op haar mondje gevallen. Work hard play hard is haar levensmotto en ze zoekt daarom een man met pit en ambitie. Floor valt op lange, zelfverzekerde mannen die haar behandelen als een prinses. Mannen die geen initiatief tonen, onbetrouwbaar zijn en geen moeite doen, vindt ze een echte afknapper.

Are You The One? Floor
Floor. Foto: Mark Engelen

3. Rabia

Rabia is 29 jaar en weet precies wat ze wil en wat ze waard is. Ze werkt als producer en droomt van een eigen fashionlijn. Ze krijgt het warm van een echte romanticus en eerlijkheid is voor haar heel belangrijk. Rabia is gek op haar familie en droomt van een groot gezin.

Are You The One? Rabia
Rabia. Foto: Mark Engelen

4. Shanice

De 24-jarige Shanice is een stoere en sportieve vrouw. Met haar werk als lerares voor moeilijk opvoedbare kinderen laat ze ook haar behulpzame kant zien. Ze is op zoek naar een gespierde, zorgzame en verzorgde man. Ze houdt niet van jaloerse types en ze knapt af op mannen die kleiner zijn dan zij.

Are You The One? Shanice
Shanice. Foto: Mark Engelen

5. Maartje

De altijd vrolijke Maartje is 25 jaar en helemaal klaar voor de zoektocht naar een maatje met wie ze haar leven kan delen. Ze heeft naast haar lieve uitstraling een pittige kant en is niet bang om op een man af te stappen. Maartje houdt van mannen met donker haar, een mooie uitstraling en een sportief lichaam. Daarnaast is iemand waarmee ze kan lachen heel belangrijk.

Are You The One? Maartje
Maartje. Foto: Mark Engelen

Strijders met energie in Are You The One?

6. Damiët

De Rotterdamse Damiët is 26 jaar en heeft een energieke en spontane persoonlijkheid. Ze is geïnteresseerd in anderen en weet met haar sociale skills mannen makkelijk te verleiden. Ze houdt van zelfverzekerde en slimme types en wil een man die lief voor haar is. Een arrogante man met te veel ego heeft Damiët een hekel aan.

Videoland Damiët
Damiët. Foto: Mark Engelen

7. Irene

De 24-jarige ambitieuze en sportieve Irene is een echte strijder en gaat recht op haar doel af. Fitness is haar leven en ze houdt ervan om mensen te motiveren. Ze is op zoek naar een ambitieuze en sportieve man die ook van een feestje houdt. Een verzorgd uiterlijk staat hoog op haar lijstje. Ze kan niet wachten om alle jongens te ontmoeten en de connectie aan te gaan.

Videoland Irene
Irene. Foto: Mark Engelen

8. Michèle

De enthousiaste Michèle is 24 jaar en heeft een onwijs energieke en vrolijke persoonlijkheid. Ze woont in Scheveningen en is regelmatig op het strand te vinden. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij Michèle op nummer één en dit is dan ook heel belangrijk in een relatie voor haar. Ze is op zoek naar een zorgzame man waarmee ze uren kan lachen en waarmee ze samen de wereld kan ontdekken.

Videoland Michèle
Michèle. Foto: Mark Engelen

9. Faby

De 21-jarige Faby is opgegroeid in Spanje en heeft een energieke en positieve persoonlijkheid. Ze is een temperamentvolle Latina en een zeer ambitieuze dame. Ze is op zoek naar een langere, afgetrainde man die zorgzaam, zelfverzekerd en ambitieus is. Faby knapt af op arrogante types en té ijdele mannen.

Videoland Faby
Faby. Foto: Mark Engelen

10. Dividivi

De spontane en echte dierenvriend Dividivi is 24 jaar en niet gemaakt om single te zijn. Ze houdt van het spel der verleiding en valt eerder op innerlijk dan op uiterlijk. Een zelfverzekerde man met humor zijn pluspunten voor haar. Dividivi houdt niet van jongens die niet zelfstandig zijn en te veel opscheppen.

Videoland Dividivi
Dividivi. Foto: Mark Engelen

Are You The One wordt geproduceerd door ITV en is vanaf 15 oktober wekelijks te zien bij Videoland. Vanaf 17 oktober volgt een tweede zender met precies hetzelfde (MTV, 19.00 uur).

Dit zijn de single mannen van liefdeszoektocht Are You The One? op Videoland

Vaccinatiediscussie bij Veronica Inside: ‘Geen goed argument voor niet vaccineren’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Wéér singles die liefde zoeken op tv: dit zijn de 10 Videoland-vrouwen van Are You The One?
Sluiten