Erik Jonk
Erik Jonk Televisie 23 sep 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de single mannen van liefdeszoektocht Are You The One? op Videoland

We schreven het deze week al: we krijgen wéér een programma met singles die hunkeren naar de liefde voor de kiezen, Are You The One? op Videoland. Maar ja, velen smullen ervan. Dus waarom ook eigenlijk niet?

De tien single vrouwen die vanaf 15 oktober de sprong in het liefdesdiepe wagen, stelden we al voor. Nu heeft de streamingdienst ook de tien mannen die hun perfecte match willen vinden bekendgemaakt. We zullen de (knappe?) heren je niet onthouden.

Tien mannen zoeken in Are You The One? de liefde van hun leven

Twintig singles gaan onder leiding van Kaj Gorgels op zoek naar die hopelijk perfecte match. En oh ja, als die wordt gevonden, kunnen zij samen 200.000 euro mee naar huis te nemen. Gaat het de singles lukken om het spel te winnen? Of zal hun ongeluk in de liefde ze in de weg staan? Maak hier kennis met de mannelijke deelnemers van dit avontuur.

1. JB

De 25-jarige JB is dol op vrouwelijk schoon, loopt altijd vooraan in de stoet en is niet op zijn mondje gevallen. Hij kan heel lief, maar ook vrij dominant zijn. Daarom is hij op zoek naar een zorgzame dame die hem wat tegengas geeft.

Videoland JanBerk
JB. Foto: Mark Engelen

2. Ivo

De sportieve Ivo is een grote, vriendelijke knuffelbeer en zoekt een lieve en zachte vrouw. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde en runt als 26-jarige een bedrijf in installatietechniek. Ivo is perfectionistisch en minstens één keer per week bij de barber te vinden om zich op te frissen voor het weekend.

Are You The One Ivo
Ivo. Foto: Mark Engelen

3. Jamal

De zorgzame, sfeermakende Jamal wil alles uit het leven halen. De 27-jarige is enorm ambitieus en ziet dat ook graag terug bij zijn perfecte match. Naast ambitie heeft hij nog een paar eisen waar een vrouw aan moet voldoen, maar misschien wel het belangrijkste: dat ze net zo goed kan koken als hij.

Are You The One Jamal
Jamal. Foto: Mark Engelen

4. Jaap

De 25-jarige Katwijkse Jaap is klaar om serieus op zoek te gaan naar de liefde. Met zijn zonnebankbruine huid en vlotte babbel laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen. Jaap is op zoek naar een gekke en spontane dame met humor. Arrogantie vindt hij een echte afknapper.

Are You The One Jaap
Jaap. Foto: Mark Engelen

5. Nuri

De 28-jarige Nuri staat bekend om zijn vlotte babbel. Iedereen om hem heen is al bezig met huisje-boompje-beestje en daarom vindt Nuri het ook tijd om op zoek te gaan naar een vrouw om zijn leven mee te delen. Hij is een ijdele levensgenieter en wil daarbij een vrouw die haar uiterlijk belangrijk vindt.

Videoland Nuri
Nuri. Foto: Mark Engelen

Voetballer en danser in Are You The One?

6. Maxim

De 23-jarige Gorinchemse voetballer Maxim, ook wel Maka genoemd, droomt van ‘huisje, boompje, beestje’. De personal trainer houdt van een dame met een gezonde lifestyle en die niet vies is van een feestje. Zijn vrouw mag wat hem betreft een zelfverzekerd en ijdel type zijn die hem genoeg tegengas kan bieden.

Videoland Maxim
Maxim. Foto: Mark Engelen

7. Joey

De soepele heupen van Joey hebben al enkele harten veroverd. De 29-jarige professioneel danser uit Rotterdam is een amicaal en ‘laid back’ persoon. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde, maar zoekt nog één ding: zijn perfecte liefdesmatch. Hij gelooft dat de juiste energie leidt tot veel vuurwerk samen.

Videoland Joey
Joey. Foto: Mark Engelen

8. Boudewijn

Boudewijn krijgt vaak complimenten over zijn uiterlijk, maar achter deze grote spierbundel schuilt eigenlijk een knuffelbeer. Hij is een zelfbewuste jongen die zich niet snel iets wijs laat maken door anderen. In een relatie is hij zorgzaam, liefdevol, maar ook recht door zee. De 25-jarige Leidenaar wil graag een lieve dame die weet wat ze wil en positief in het leven staat.

Are You The One Boudewijn
Boudewijn. Foto: Mark Engelen

9. Tycho

De altijd vrolijke Tycho is een loyale en positieve man. Deze 25-jarige MMA-fighter heeft een klein hartje. Met zijn lieve ogen en brede glimlach is hij klaar voor zijn perfecte match. De vrouw van zijn dromen is sportief en niet te ijdel.

Videoland Tycho
Tycho. Foto: Mark Engelen

10. Délano

De 23-jarige Brabantse Délano studeert International Business en heeft als model de hele wereld over gereisd. Op de golfbaan slaat hij vaak een hole in one. Bij Are You The One? hoopt hij hetzelfde geluk te hebben en zijn perfecte match in één keer te vinden. Hij is jong, maar weet exact wat hij zoekt in een vrouw.

Are You The One Delano
Delano. Foto: Mark Engelen

Are You The One? is vanaf 15 oktober wekelijks te zien bij Videoland. Twee dagen later, om 19.00 uur, is de uitzending ook op MTV te bekijken. Benieuwd naar een buitenlandse MTV-versie? Op Videoland vind je acht seizoenen terug

Metro-panel: ‘Als de formatie met Remkes mislukt, is het tijd voor nieuwe verkiezingen’

Wéér singles die liefde zoeken op tv: dit zijn de 10 Videoland-vrouwen van Are You The One?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit zijn de single mannen van liefdeszoektocht Are You The One? op Videoland
Sluiten