Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Televisie 30 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Kijkers smullen van ongemakkelijke momenten in B&B Vol Liefde

Een mix tussen Bed & Breakfast en Broer Zoekt Vrouw, inclusief alle ongemakkelijke (maar toch heel grappige) momenten die erbij komen kijken. Precies dat is B&B Vol Liefde. Een aantal vrijgezellen met een bed & breakfast gaan op zoek naar de liefde van hun leven, en dat doen ze geheel BZV-stijl. Het programma is inmiddels al aangekomen bij aflevering 12 (of verder als je via Videoland kijkt), maar wint steeds meer aan populariteit.

Waar de kijkers het meest van smullen? De ongemakkelijkheid en eigenaardigheid van de deelnemers. Op sociale media hebben B&B Vol Liefde-kijkers héél wat te zeggen. De bromance tussen Debbies mannen, Melvin en Pascal, doet menig kijker een traantje wegpinken.

https://twitter.com/v_deronde/status/1420822741339496457

B&B Vol Liefde

Aan B&B Vol Liefde doen zes ‘naar liefde hunkerende B&B-eigenaren’ (zo beschrijft het programma het) mee. Ze wonen allemaal op een andere plek in Europa. Zo reisde presentator Art Rooijakkers af naar Frankrijk, Oostenrijk, Portugal, Italië en… Roosendaal. De B&B-eigenaren die meedoen zijn Bart, met een B&B in Frankrijk, Caroline in Oostenrijk, Debbie in Italië, Jacob in Portugal, Roxanne in Roosendaal en Vincent eveneens in Italië.

De vrijgezelle Debbie lijkt echter de meeste aandacht te krijgen van kijkers. Dat is mede dankzij de bromance die tussen twee van haar mannen is ontstaan, Pascal en Melvin. Maar in deze laatste aflevering (spoiler alert!) stuurt Debbie Melvin na een openhartig gesprek naar huis. En dus komt er een einde aan de bromance. „Die blik van Pascal toen hij hoorde dat Melvin zijn koffers ging pakken, die kwam ff binnen”, schrijft een kijker. Een ander blikt terug op een niet zo heel soepel afscheid:

Wel laat Pascal weten dat hij en Melvin elkaar zeker niet uit het oog hebben verloren:

‘Jacobs harem knapt zijn B&B op’

Wie de gemoederen ook flink bezighoudt, is Jacob. Hij woont al 35 jaar in Portugal, en heeft niet zomaar een simpele B&B, maar een mega villa met tennisbaan. Zijn motto is ‘work hard, play hard‘, en dat geeft af op zijn singles. De vrouwen worden namelijk best aan het werk gezet. En dat is niet altijd even netjes, vinden kijkers. „Jacob ligt lekker te chillen en zijn harem is druk met het opknappen van zijn mansion.”

https://twitter.com/RianneGuichelaa/status/1420844794868346881

Ook Jacobs dames lijken soms even klaar met hem, want ze hebben een bordje met ‘no entry‘ op hun deur geplakt. Maar of het nou helemaal de juiste spelling is…

Ongemakkelijke momenten

Nog een kleine greep uit de reacties:

https://twitter.com/jgatesselaar/status/1420856397856641026

https://twitter.com/Cherishe_77/status/1420805565140414471

Wil je B&B Vol Liefde terugkijken? Dat kan hier

Goud (3)! BMX’er Niek Kimmann vliegt in Tokio na de bizarre botsing met official

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.