‘Immigratie’ als verkiezingsobject

Cees Freeke 10 feb 2020 / 13:00 uur

Staatssecretaris Mona Keizer zegt daarover ‘je loopt tegen internationale verdragen aan’. Verhullend taalgebruik voor: ‘het kabinet gaat niets klaarmaken en gaat zich verschuilen achter die verdragen’. De uitspraak van een CDA’er ‘ik vind tachtigduizend teveel’ heeft net zoveel waarde wanneer u of ik die uitspraak doe.
Om de hete brei van feiten wordt heen gedraaid. Een ex-moslima zei in de ochtendkrant niet te geloven in de ‘gematigde islam’ welke door linkse types wordt gepropageerd. Massa-immigratie wordt door de EU en de VN gewenst om tot omvolking te geraken. Daarvoor is de immigratie nodig. Natuurlijk, laat die Spaanse verpleegsters maar komen; werk genoeg in de zorg.
Na de EEG was de EU in den beginne als ‘vredesproject’ voorgespiegeld maar langzamerhand werd het een machtsblok met machtige instituties met ongekozen technocraten met veel machtshonger. Uitbreiding met naties wordt om geopolitieke redenen bevorderd.
Om die reden werd Poetin door Halbe ten onrechte als vijand afgeschilderd. Steeds weer meer soevereiniteitsoverdracht met Guy Verhofstadt als propagandist. Merkel en Van Rompuy kregen de Coudenhove-Kalgeri-prijs; het streven naar omvolking. Naties en monoculturen, ook onze cultuur dus, moeten volgens vice-president van de Europese Commissie, Frans Timmermans vernietigd worden.
De Paus speelt een eigen rol in dit geheel en ligt in lijn met de linkse wereldse doctrines. In 2014 deed hij in het Vaticaan een islamgebed en koranrecitel. Een ‘persoonlijke relatie met Jezus Christus’ acht hij ‘schade en zeer gevaarlijk’. Ook de zending werd afgeschaft. Het Vaticaan zegt met de Islam te willen ‘samensmelten’. Ook als je de christelijke aanbidding niet kent en je gelooft niets, zet je toch je kerstboom op. Ter vergemakkelijking verlaagde hij de leeftijd van seks met kinderen naar twaalf jaar en verklaarde hij expliciet de islam een godsdienst van vrede is, waarmee hij de Raad van Europa nabouwde (resolutie 1743).
Protestante Kerken Nederland verklaarde dit trouwens ook. De islam is als enige wereldgodsdienst tegelijkertijd (!) een staatsorde en wil alle levensaspecten van het individu wil beheersen met ongelijke rechten voor de vrouw.

De EU dicteert de immigratiestromen en daarom ook de mate van islamisering, mesincidenten, tropische en allerhande ziektes, verwarde types, zedenmisdrijven, etc. Niet verwonderlijk dat menig volk in Europa dit beu is. Na een verkrachtingstsunami stelt Zweden nu grenscontroles in!

Reageer op artikel:
‘Immigratie’ als verkiezingsobject
Sluiten