Ik kies Rachida

Rachida Issaoui 10 feb 2020 / 08:38 uur

Rachida ik kies jou..

Soms voel ik me net een Pokémon.
Ik blijf transformeren tot een betere versie van mijzelf. Mijn transformatie heeft te maken met investering en ontwikkeling, maar ook met de mensen om mij heen.
Ze dwingen me mezelf aan te passen. Niet alle mensen hebben altijd het beste met je voor is mijn ervaring en daarom ben ik continue aan het zeven, net als een goudzoeker.

Ik omging me graag met oprechte mensen, mensen die positief in het leven staan en geen ziel kwetsen. De laatste jaren merkte ik dat mijn kring kleiner is geworden. Dit is dus een bewuste keuze.

En zoals het een echte Pokémon betaamt merk ik dat mijn skills verbeteren. Het klinkt allemaal hartstikke gek maar het is waar.
Leg de focus op jezelf, in deze wereld waar het allemaal snel moet, maak tijd voor jezelf en voor je dierbaren.

Ontdek wie je bent en wat je graag wilt doen en doe het. Je bent nooit te oud om te leren en het is nooit te laat om transformeren in een betere versie van jezelf.

Om een betere versie van jezelf te ontdekken, zul je kritisch om je heen moeten kijken, want ik kan me niet herinneren dat transformaties gebeuren op zwak niveau. En wanneer je werkt aan je doelen en dromen, doe het gewoon. Wacht niet op een schouderklopje of bevestiging van een ander, want je doet het voor jezelf toch?

Als je enige bron, de bron van buiten af is dan zul je je hele leven er naar blijven hunkeren.
Put uit je eigen bron, want deze is onuitputtelijk

Reageer op artikel:
Ik kies Rachida
Sluiten