Liefde komt van binnenuit

Rachida Issaoui 10 feb 2019

Wat is je tot nu het meeste bijgebleven van je leven? Welke ervaringen of gebeurtenissen, maakte de meeste impact? Moet je heel diep graven in je geheugen of ben je elke dag al dankbaar, omdat je je zegeningen telt?

Ik kan jullie vertellen dat ik het leven als heel kostbaar ervaar. Vroeger gingen de dagen voorbij en werd ik opgeslokt door alles wat ik moest doen. Nu probeer ik ook dingen te doen die te maken hebben met mijn dromen.

Wanneer heb jij voor het laatst aan je dromen gedacht? Wat hoop je ooit nog mee te maken of achter te laten op deze wereld? Of ben je in een situatie terecht gekomen dat je geen dromen hebt? Dat kan ook.

Naast alles wat ik denk en schrijf en doe, vind ik gezondheid de grootste gunst. Ik zie jonge mensen om me heen sterven: mijn dierbaren, maar ook patiënten. Ik vindt het best confronterend en het drukt mijn neus op de feiten.

Het leven gaat snel, maar kan ook zomaar afgelopen zijn. Dan is de grootse boodschap toch: heb elkaar lief. Wees goed voor elkaar. Wees goed voor je huisgenoten, familie, vrienden, collega’s, etc.

Begin bij de eerste kring en ga zo voort. Goedheid begint dichtbij. Het komt namelijk van binnenuit. Wees dus vooral ook goed voor jezelf. Wees niet te streng en geef jezelf af en toe een knipoog. Je mag er wezen. Because you’re worth it!

Geloof me als ik zeg dat er niks zeker is, behalve één ding! We gaan allemaal dood!!

Pluk dus elke dag en droom niet alleen je dromen, maar leef ze!

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Liefde komt van binnenuit
Sluiten