Kwetsbaar

Peter Rensch 8 feb 2018

Wanneer een mens wordt geboren staat het op ontvangen. Alle sluizen staan open en prikkels stromen continu binnen. Later, wanneer het ouder is en zich beter selectief op kan stellen is het mogelijk dat het in een situatie terechtkomt waarin de kwetsbaarheid zo groot is dat alle sluizen weer open komen te staan en prikkels continu binnenstromen. Zo zal het misschien leren dat wanneer je van een groep jongeren roept dat het moordlustige rebbeltjes zijn die mekaar allerhande "Lord Üf The Flies" aandoen, je ze een stempel opdrukt waar ze niet makkelijk iets anders van kunnen maken dan een hoop seks, drugs en alcohol. Geen muziek waar je jügend op wilt laten dansen. Ze aldus determineren zal niet echt in je furteil pleiten, toch? Ik bedoel, is het ondenkbaar dat je zoveel moeite hebt met slapen omdat je er in de jaren ’90 de doem generatie van hebt gemaakt? Is het niet logisch dat de inerte vloek die psychopathisch ingesteld environmentalisme en dito wetenschapsverering die zachte, gevoelige platen voorhoudt, een dermate negatief beeld vormt dat gedeprimeerde, uitgeholde kroost chagrijnig ervoor kiest terug te pakken omdat je ze het beest vertegenwoordigt?

Ontkenning is voor de melkmuiltjes weg te slaan met een zelfde gemak als dat van een mug die al eenmaal heeft gestoken en gezogen zich dood laat timmeren tegen een witte, blanke muur. Wat ze achterlaat is een naakte waarheid van een bloeddorstige die beweert de jügend goed te zien en neer te zetten, terwijl ‘ze’/je echter niets anders doet dan haar zwart su machen (Duits). Mensen die te dom zijn om fatsoenlijk te slapen moeten geen wetenschap bedrijven. Die moeten gaan pitten, die moeten een hol gaan zoeken mét een beer erin om slapen af te gaan kijken ván die beer. Mocht dat niet lukken dan is het misschien een optie om een technologische oplossing te vinden teneinde van de narcolepsie een deugd te maken. De Hugh Hefner generation loopt met koele zoniet ‘kille’ afdronk iets te vergeten…wat wás het ookalweer!? O ja, carnaval! Kinderen zijn ertoe geneigd om ‘wetenschappers’ na te apen…geen keuze he!?