Beste MENEER of MEVROUW van de Hema

Meneer de Bruijn 25 sep 2017

Geachte MENEER of MEVROUW van de Hema,

Met volle verbazing las ik uw berichtgeving over het afschaffen van jongens- en meisjeskleding.
Ik begrijp dat er mensen zijn die in de war zijn over hun geslacht, maar iemand wordt nu eenmaal geboren als jongen of meisje. Als er iemand is die zich anders voelt dan is dan een probleem voor diegene, niet voor de mensen die wel MAN of VROUW zijn.

Mag ik als man dan niet trots zijn op het feit dat ik wel een man ben en mijzelf ook zo voel ? Met het afschaffen van jongens en meisjeskleding doet u de mensen tekort die wel “gewoon” jongen, meisje, man of vrouw zijn. Volgens de Hema bestaan er dus geen jongens of meisjes meer.

Mogen we het beestje niet meer bij de naam noemen ? Iemand met een penis is een man en iemand met een vagina is een vrouw, niets meer en niets minder. Een vagina is een vrouwelijk geslachtsorgaan en een penis is een mannelijk geslachtsorgaan.

De “genderneutrale” gemeenschap wil niet in hokjes denken, maar duwen zij met deze strijd zichzelf niet in een hokje ? Zij willen 1 hokje voor iedereen, maar daar wil ik helemaal niet in. Ik zit prima in mijn man hokje.

Ben je homo, biseksueel, transseksueel, hetero of genderneutraal, dan is dat prima. Je mag zijn wie je bent. Maar ik mag ook zijn wie ik ben, een man.
Gaan we niet gewoon een beetje de verkeerde kant op in Nederland, moeten we echt rekening houden met de mentale staat van elk individu ? Deze “genderneutrale” kwestie lijkt wel de nieuwe Zwarte Pieten discussie te worden.

Als ik roep dat ik “genderneutraal” ben, gaan we dan ook gezellig met zijn allen naar 1 toilet ? Met zijn allen gemengd douchen… alles gemengd ? Ik vermoed dat het grootste gedeelte van Nederland hier niet op zit te wachten.

En als ik mijzelf geen mens voel maar een hond, wordt dat geaccepteerd en krijg ik dat dan ook op mijn paspoort ? Dat als ik buiten op een uitlaatveldje mijn behoefte doe, dat dat prima is ?

Heb je de geslachtskenmerken van een man, dan ben je gewoon een man.
Heb je de geslachtskenmerken van een vrouw, dan ben je gewoon een vrouw.
Voel je je geen man of vrouw, dan is dat heel vervelend voor je maar het is je eigen probleem en je zal hier aan moeten werken met een psychiater of een andere deskundige.

Beste HEMA, als ik een jurk wil kopen dan weet ik die wel te vinden. Op de damesafdeling. Die hoeft u echt niet bij de mannenkleding te hangen.

Met vriendelijke groet,
Een bezorgde man (met penis)