Tja

Harrie Schröder 20 mrt 2017

Het is jammer dat Wilders wel opvalt ,maar geen charisma heeft.

De PVV had allang de grootste partij kunnen zijn en kan dat ook zijn over vier jaar als Wilders een grote stap opzij zou doen en vanaf nu iemand die wel bespraakt is en charisma heeft voor zijn partij zou zetten.
Wat hadden de, uitgezochte, genodigden plezier aan de tafel van de Wereld Draait Door en bij Pauw en Jinek.
Eensgezind was men ,blij en opgelucht dat de PVV toch niet de grootste partij was geworden en men wist elkaar overtuigen dat alleen de miljoenen PVV stemmers moeite hebben met asielzoekers ,onbetaalbare zorgkosten en een beleving van onveiligheid.
Doordat men al jaren de kop in het zand heeft gestoken heeft men de zand nog steeds in de ogen en oren zitten zo te horen na de verkiezingen.
Alleen Rutte, die zijn broekzakken zandvrij probeert te maken, stemde niet op zichzelf maar op Hennes van defensie omdat hij het toch ook niet ziet zitten om als Premier een regering te hebben van vier of meer partijen want dat zou al mis gaan na een jaar.

Wilders had allang de verkiezingen kunnen winnen want een ieder die niet de tv heeft uitgezet de laatste paar dagen heeft gezien dat Europa niet meer is wat het had kunnen zijn.
Zijn kiezers zien hem geen land runnen maar zien wel dat hij gelijk heeft als hij de problemen aankaart die hen bezig houdt. Men vraagt zich toch ook langzamerhand af waarom een Rutte die kiezersbedrog pleegde “geen cent meer naar de Grieken en iedere Nederlander duizend euro erbij” en een groot aantal zetelverlies nu wel Premier kan worden.
Als hij nu meer zetels had gewonnen dan ze hadden! maar de VVD heeft veel zetels verloren dus wat grootste partij?
Wilders die zou zijn weggelopen bij onderhandelingen en dus niet meer betrouwbaar zou zijn?
Ik zou zeggen het hangt ervan af wat ze wilden van Wilders tijdens die onderhandelingen ,niemand weet er het fijne van, en als men iedereen een tweede kans gunt heeft Mark Rutte die alweer gekregen maar dan wel met een enkelbandje om hoop ik.

Wilders en zijn partij moeten vernieuwen ook al hebben ze weer gewonnen. De partij PVV moet uitstralen dat ze regeren kunnen en dat de Kamerleden meer laten zien, dat ze het ook kunnen en daarom zal Wilders een grote pas opzij moeten doen om zijn kindje de PVV zelfstandig te laten lopen en dus een ander naar voren schuiven met charisma.
De kiezer die niet stemde op Wilders omdat men niet gelooft wat hij zegt maar omdat men bang is dat het wel eens waar kan zijn wat hij zegt.