Geachte Heer Erdogan

willem120 27 mrt 2017

Geachte President R. T. Erdogan,

Recentelijk bent U als vertegenwoordiger van Uw volk c.q. het Turkse Rijk, veelvuldig in het nieuws in Nederland en ook in de rest van de Europese Gemeenschap. U neemt Nederland, Duitsland en vele andere Europese landen de maat betreffende hun gedrag en ik ben van mening dat u gelijk heeft.

Turkije, met het Turkse volk bestaande uit 75 miljoen mensen is zeer succesvol gebleken de afgelopen eeuwen. Europa heeft uw land en uw volk de afgelopen eeuwen alleen maar afbreuk gedaan. Inderdaad, de kruistochten hebben uw land zeer veel schade berokkent en ik weet dat directe voorouders van mij betrokken zijn geweest bij de schandelijke daden waarbij vele Islamieten het leven hebben gelaten. Als afstammeling van deze “honden” schaam ik mij daarvoor zeer diep.

Omstreeks 1529 en 1683 heeft uw volk een poging gedaan om deze schandvlek uit te wissen door een bijna gelukte poging om Europa op zijn knieën te dwingen. Helaas was Duitsland wel in staat om een leger samen te brengen en u voor de poorten van Wenen te verjagen. Het mislukken van de verovering van Europa heeft ook tot gevolg gehad dat duizenden moslims in het voormalige Joegoslavië door Christenen (terwijl die het hadden kunnen voorkomen) zijn afgeslacht aan het einde van de 20ste eeuw. U hebt de Nederlandse regering daar terecht op gewezen.

Verder wordt het handelen van de Turkse staat ten aanzien van de Armeniërs door Europa schandelijk overdreven en de weggevaagde delen uit Koerdische steden in Oost-Turkije zijn, zoals u beweert, gewoon stadsvernieuwing!

Op basis van bovenstaande feiten heb ik besloten om het Turks staatsburgerschap aan te vragen. Ik hoop dan ook te kunnen mogen stemmen voor uw grondwetswijziging in april 2017. Zodat u uw sultanaat en uw groot Turkse Rijk weer kunt herstellen. Als u mij dit voorrecht gunt dan zal ik mij als dank daarvoor bekeren tot de Islam.

Ik zal ook uit dankbaarheid andere Nederlanders proberen over te halen hetzelfde te doen. Als meer dan de helft van de Nederlanders een vergelijkbaar verzoek doet, dan is Nederland in principe onderdeel van Turkije. Dit omdat Nederlanders geen dubbel paspoort kunnen hebben en bij het krijgen van de Turkse nationaliteit automatisch hun Nederlandse nationaliteit zullen verliezen.

Ik hoop op een zo snel mogelijk antwoord en de datum waarop ik mijn inburgeringscursus voor Turkije kan beginnen.

Met de allergrootste achting,

Wybo