De ideale plek

Debster 24 feb 2017

Ik kijk om me heen of er ergens een ander ideaal plekje is vrijgekomen. Ja eentje! Okee het heeft geen zin meer op te staan want tegelijkertijd neemt Esther met haar mooie gazelle-benen en haar te kort en te blij rokje, een sprint naar het enige ander ideaal plekje dat is vrijgekomen. Dan maar opstaan yere…..ondanks de minder ideale lege plekken die me aanstaren, ga ik liever staan.

Voor diegenen die ‘t niet weten; mijn ideale plek in de metro is die pal naast de ingang, met aan de ene kant glas en aan de andere kant een geweldige stang die mijn aanwezige heupen nog net in bedwang kan houden en waarbij ik dus niet nodeloos anderen hun dijen, heupen en tassen hoef te raken. Meesterlijke uitvinding want je begrijpt dat het GVB never de memo van mijn “bilsoortigen” heeft (willen) ontvangen.
Ook al zou ik geen smetvrees hebben, zou ik het simpelweg niet kunnen maken om mijn zeer gevulde billen naast mede-reizigers neer te vleien….besef dat als er nog 1 plek is en ik zou gaan zitten er sowieso 1 persoon zou moeten opstaan….en owee als ik dan geblamed zou worden. Blamen jullie je oom of tante die het GVB heeft ingehuurd voor het tekenen en/of beoordelen van de zitplaatsen in de metro.

Anyway that would be the case in an ideal world zonder mijn smetvrees in combinatie met mijn Platinum membership toen billen uitgedeeld werden. Ik ben niet van het petten…als ik je ken trouwens ook niet. Indien ik je goed ken, is ‘t a whole other story want ik ben trots op m’n selectie-criteria yere; als je in m’n leven bent, ziet de douche je sowieso regelmatig tot te lang. Als je m’n King bent, gaan we natuurlijk naar andere pet-levels……hopelijk voor jou ben je net zo visueel ingesteld als ik en is dit moment de start van een mooie dag met nog mooiere beelden…..have fun….but not too much though!

Ik sta op want ik heb allesbehalve de dag van m’n leven…..mijn ideale plek in de metro, blijkt in fact niet zo ideaal als het er op aankomt. Sommige reizigers die obviously in dit geval "Thomas" heten, prefereren met alle mooie zit-opties toch te blijven staan en nee not overthere ….but overhere…naast het glasgedeelte. Besef dat er naast het glas van boven naar beneden een redelijk stuk zonder glas is, waarbij het gemiddelde achterwerk precies op neus-hoogte komt en helemaal als de Thomassen van deze wereld ze willens en wetens er tegen aan drukken! Noh mang vriend, ik ga niet wachten tot je "kapsalon-boerenkoolmix-gassen" er uit komen! Nonsens!