Heimwee (deel 2)

annelies89 19 okt 2015 / 16:55 uur

heimwee…

Ik had nog nooit van mijn leven heimwee gevoelt, dit ervaarde ik als heel naar.. Ik zocht dagelijks contact met mijn reis vrienden en hoopte dat ik nog genoeg spaargeld had om weer terug te gaan.. Gelukkig had ik ook vrienden in Nederland die dit gevoel konden bevestigen en mij konden geruststellen… Het gaat over Ann echt geloof me, het komt wel goed! Inmiddels zijn we 4,5 maand verder en wordt de drang om weer op reis te gaan alleen maar groter. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan het reizen denk. Ik mis de vrijheid om te doen wat ik wil , mooie natuurgebieden zien, niet weten waar je de volgende nacht zal slapen, na het uitgaan wachten op de zonsopgang op een bountyeiland of met je vrienden uit een hostel naar het strand gaan om de zonsondergang te kijken waarna je met z’n allen proost op hoe geweldig en mooi het leven eigenlijk wel niet is. Het is een heerlijk gevoel , echt, een life time experience die je voor altijd bij blijft.

Gelukkig is het weer een nieuw jaar met nieuwe kansen om nog meer landen te ontdekken en te genieten van elke dag die ik mee maak! Het leven is mooi, prachtig en geweldig, en kijk eens om je heen! Er zijn zoveel mooie gebieden in de wereld! Take your change and experience!

Reageer op artikel:
Heimwee (deel 2)
Sluiten