Erik Jonk
Erik Jonk Opvallend 25 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

TikTokker eet 420 dagen lang pizza in ruil voor gratis Tesla

TikTokker Kyle is een wel heel bizarre uitdaging aangegaan: 420 dagen lang eet hij elke dag een stuk pizza achterstevoren.

Daarmee hoopt hij Tesla CEO Elon Musk te overtuigen om hem een gratis auto te schenken. Kyle lijkt nu in zijn opzet geslaagd. „Je krijgt een Tesla!”, aldus Elon Musk in een comment. Kyle zal wel eerst de challenge moeten voltooien.

Eerst de hele korst, dan de rest van de pizza

Elon Musk heeft de TikTokker beloofd dat hij hem namelijk een gratis Tesla schenkt als hij 420 dagen lang elke dag een stuk pizza eet. De TikTokker in kwestie, Kyle, staat ervoor bekend om voedsel op de verkeerde manier op te eten. 106 dagen geleden beloofde hij elke dag een stuk pizza achterstevoren te eten (dus de korst eerst) totdat Musk hem een gratis Tesla geeft. De CEO van Tesla is daar nu op ingegaan. Met succes voor de man met de pizza. En zo begon hij aan pizzadag 1:

@foodthewrongway

Day 1 #buymeatesla #elonmusk #tesla #backwardsfoodguy

♬ original sound – Kyle

Een gratis auto is niet het enige wat Musk heeft beloofd. „Ik zal je persoonlijk ontmoeten en de Tesla geven op de 420ste dag óf op 4/20/22″, schrijft hij aan Kyle. De pizza-eter heeft een passende naam voor zijn TikTok-account: Foodthewrongway.

Gezondheidsrisico’s bij elke dag pizza

Zo lang elke dag pizza eten, kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico’s. Bijvoorbeeld een verzwakt spijsverteringsstelsel en een groter risico op bepaalde vormen van kanker. Veel mensen voelen zich dus ongemakkelijk bij de aanmoedigingen van Elon Musk, aldus The Independent. Zo schreef de CEO in een recente post: „Volgende keer meer kaas!!!” Toch lijkt Kyle nog steeds bereid om door te zetten. Hier zie je hem aanbeland op dag 106. Hij heeft dus nog even te gaan.

@foodthewrongway

Reply to @.maxdaman Day 106. What do you guys wanna see me do? Lemme know in the comments or in my discord.

♬ original sound – Kyle

Over het fenomeen pizza komen we wel vaker gekke verhalen tegen trouwens. Neem vorig jaar. Toen kreeg de Belgische Jean (65) al negen jaar lang ongevraagd pizza’s thuisbezorgd. Dat zou wel wat zijn voor die dekselse Kyle.

Zwaar Verliefd! 2 ein-de-lijk in de bios: de liefde van dierenarts Isa zwáár op de proef gesteld

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
TikTokker eet 420 dagen lang pizza in ruil voor gratis Tesla
Sluiten