Pim Pauwels
Pim Pauwels Opvallend 31 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Sixpack zonder te trainen? Man laat ‘summer body’ op buik tatoeëren

Binnen een paar dagen een sixpack waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen? Een tattoo-artiest uit Engeland kreeg van een klant die opdracht en was de beroerdste niet. Hij tatoeëerde een sixpack op de buik van de klant. 

Het klinkt als een 1 april-grap (maar dat is het niet). Dean Gunther, een tatoeëerder uit Manchester, kreeg vorig jaar de opdracht om de sixpack te tatoeëren bij een man die zijn lichaam klaar wilde stomen voor de zomer. Hij wilde niet meer naar de sportschool, want dat vond deze klant allemaal veel te lang duren.

Het hele proces rond de tatoeage duurde in totaal twee dagen. En ja, dat is aanzienlijk korter dan de tijd die je in de sportschool zou doorbrengen. Toch is het nog maar de vraag of hij niet spijt krijgt van de tattoo. Metro zette eerder op een rijtje van welke gewaagde tatoeages bijna niemand spijt krijgt.

Sixpack op je buik tatoeëren

Op foto’s is te zien hoe Dean zorgvuldig het lichaam van zijn klant markeert met ingewikkelde lijntjes voordat hij de forse spieren op zijn buik tatoeëert. „Hij wilde altijd al een sixpack hebben”, zegt hij over zijn klant. „Maar hij houdt niet zo van naar de sportschool gaan of een dieet volgen.”

En wat doe je dan? Dan bezoek je een bevriende tattoo-artiest natuurlijk. „Hij besloot dat hij, door een sixpack-tatoeage te laten zetten, er altijd zomerklaar uit zal zien en toch kan genieten van bier en lekker eten.”

Tattoo-artiest: ‘Een van de meest ongebruikelijke verzoeken ooit’

De tattoo-artiest uit Engeland zegt dat hij opgewonden was om de tatoeage te zetten. „Omdat ik het iemand eerder heb zien doen, maar het zag er niet realistisch uit en het waren eenvoudige zwarte contouren.”

„Ik besloot de uitdaging aan te gaan en het totaal anders te doen”, gaat hij verder. „Het is een van mijn meest ongebruikelijke verzoeken geweest, maar ik ben er helemaal voor.”

De video van het tattoo-proces is tienduizenden keren bekeken op TikTok, waarbij mensen reageerden op het zeldzame verzoek. De meeste mensen zijn niet onder de indruk. „Vertel me alsjeblieft dat dit een grap is”, zegt iemand. Een ander: „Dit moet wel de meest trieste video zijn die ik ooit heb gezien.”

@dean.gunther

How to get a 6 pack in 2 days! you tattoo it!my bro was tired of spending hours in the gym, so I gave him a 6 pack tattoo, ready for summer. enjoy#6packtattoo #cosmetictattoos#tattoos#viral#fyp#6pack#6packabs

♬ Low Down – venbee & Dan Fable

In de video is te zien hoe Dean eerst het stencilpapier eraf trekt om paarse contouren op de buik van de man te laten zien, voordat hij hem voorzichtig de vlezige spieren op zijn buik laat tatoeëren.

De klant trekt dan heel trots zijn t-shirt omhoog om zijn nieuwe sixpack te laten zien, voordat hij over zijn nieuwe, nogal gespierde, buik wrijft. 

Leven op z’n kop: Hayeda vluchtte als 12-jarig meisje uit oorlogsgebied en klom omhoog

Dit zijn volgens experts de smerigste plekken op een kantoor

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties