Metro
Metro Opvallend 16 sep 2020 / 21:57 uur

Weer zo’n bizarre actie van Kanye West: plassen op z’n gouden Grammy

Wie denkt dat het niet gekker kan in de wereld van Kanye West, heeft het fout. De rapper plaatste vandaag een video op Twitter waarin hij op zijn eigen Grammy Award plast. Een van de vele.

Het filmpje van zo’n acht seconden laat een van zijn tientallen Grammy Awards in de wc-pot zien. Daaropvolgend laat Kanye zijn plas op de befaamde muziekprijs kletteren. Aan de zijkant van het beeld zijn de befaamde Yeezy-schoenen van de rapper te zien. „Geloof me… IK STOP NIET”, schrijft hij bij de video.

Twitterfratsen Grammy

Het is een van de vele opmerkelijke acties van de rapper op Twitter. Eerder deed hij al expliciete uitspraken over zijn huwelijk en eventuele abortussen. Ook plaatste hij het telefoonnummer van een Forbes-redacteur op Twitter, omdat hij diegene een „witte supremacist” vindt. Never a dull Twitter-moment, met de rapper die tegenwoordig meer twittert dan rapt.

Lees ook: Kim Kardashian heeft haar Instagram ‘bevroren’ vanwege Facebook

Reacties

De video, waarin te zien is dat de rapper prima kan richten, is al bijna elf miljoen keer bekeken en honderdduizenden keren geretweet. Reacties zijn er in alle soorten en maten. Zo vinden zelfs zijn grootste fans dit toch wel ver gaan, iets wat ze hem in caps lock laten weten.

„Nu jij”, schrijft iemand bij een foto van iemand die ‘de winnaarsdrank’ uit zijn Grammy drinkt (maar dan dus geen champagne).  En de grote vraag is toch wel: wie haalt het ding er weer uit?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weer zo’n bizarre actie van Kanye West: plassen op z’n gouden Grammy
Sluiten